Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian tuning!

<< < (4/10) > >>

Drnda:
ajde brick ne paetuj, nemas pojma, na 4 t sa spuhom dobivas samo zvuk, ako dobijes 2% snage budi sretan, stavi naraku kit 80 cm i diznu negdje oko 90-92 i povadi iz spuha pregdade, ako ima za baotian multivar dobro bi mu dosao jer je seriski smece....

BRICKS:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Rujan, 2009, 13:42:43 ---ajde brick ne paetuj, nemas pojma, na 4 t sa spuhom dobivas samo zvuk, ako dobijes 2% snage budi sretan, stavi naraku kit 80 cm i diznu negdje oko 90-92 i povadi iz spuha pregdade, ako ima za baotian multivar dobro bi mu dosao jer je seriski smece....

--- Kraj citata ---
aj molim te nisam se dosao svađati i slicna sranja....ja mislim da ti malo vise pametujes...a ja mislim pomoci,a ne se svađati sa tobom

goga100:
fakat nekontam kojeg boga srediva boatiana,bilo sto stavi kosta koliko i on tako da, rjesi se toga ili vozi tako

Drnda:

--- Citat: BRICKS - 24 Rujan, 2009, 13:46:19 ---aj molim te nisam se dosao svađati i slicna sranja....ja mislim da ti malo vise pametujes...a ja mislim pomoci,a ne se svađati sa tobom

--- Kraj citata ---
pa po tvojim odgovorima se vidi da nekuzis 4t nikako, 4t nema rezonancije kao 2t stoga sa spuhom ne dobiva prakticki nista osim zvuka, ako zeli zvuk nek povadi sve iz seriskoga.
lik je sam rekao da ne zeli to sto baotian, smece, prodaj i te sheme, svatko ima svoje i svoje zeli raditi... ali nitro  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: ta ti je dobra, vise bi platio nitro nego cijeli skut sto ima, nece dobiti skoro nista, ako i uspije napraviti da radi i sve ce mu se raspasti prvoga dana...

goga100:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Rujan, 2009, 13:51:03 ---pa po tvojim odgovorima se vidi da nekuzis 4t nikako, 4t nema rezonancije kao 2t stoga sa spuhom ne dobiva prakticki nista osim zvuka, ako zeli zvuk nek povadi sve iz seriskoga.
lik je sam rekao da ne zeli to sto baotian, smece, prodaj i te sheme, svatko ima svoje i svoje zeli raditi... ali nitro  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: ta ti je dobra, vise bi platio nitro nego cijeli skut sto ima, nece dobiti skoro nista, ako i uspije napraviti da radi i sve ce mu se raspasti prvoga dana...

--- Kraj citata ---
to je bila šala :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju