Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
vx200
goga100:
cuo sam da je sekundar od modela 04 najduzi pa koji da uzmem i jeli cil i klip na svakom isti osim 03 alu ali se on nemoze uze novi
jux-zg:
Razliciti su remeni,a i bolcne takoder...Ako ces stavljat remen od vxr-a onda moras i bolcnu drugu a onda mislim da i rolice idu druge...
Mislim da iz 2005 god pa nadalje imaju one eko norme tako nesto...dakle pozeljno bi bilo cil iz 03
J.U.R.C.A:
--- Citat: jux-zg - 23 Rujan, 2009, 00:51:31 ---Razliciti su remeni,a i bolcne takoder...Ako ces stavljat remen od vxr-a onda moras i bolcnu drugu a onda mislim da i rolice idu druge...
Mislim da iz 2005 god pa nadalje imaju one eko norme tako nesto...dakle pozeljno bi bilo cil iz 03
--- Kraj citata ---
jao totalno krivo!
REMEN KORISTI OD VXA!!! I SAMO TAJ!¨NE KEMIJAJ SA VXR REMENOM!
nadalje!
od 7 mjeseca 2003 godiste ti se preslo na gusani cilinar! razlike gotovo da i nema u odnosu na ALU osim malo vise grijanja(sto ne smeta)
sto se tice eko normi to je s glavom(a njegova glava ce ostati od vxa) pa to nema veze! (taj odusak se nalazi na novijem tipu glava i ide u pumpu vode)
Pozeljno bi bilo ugraditi bregastu i dekompresor od vxra radi lakseg paljenja!
X-Spirit:
--- Citat: jux-zg - 23 Rujan, 2009, 00:51:31 ---Razliciti su remeni,a i bolcne takoder...Ako ces stavljat remen od vxr-a onda moras i bolcnu drugu a onda mislim da i rolice idu druge...
--- Kraj citata ---
sto se tice remena, ovisi koji variomat ima ako je serijski samo rolice treba promijeniti ako misli stavljat remen od vxr-a, jer su razlictih dimenzija ali su variomati identicni, druga je prica sa multivarom, ja bi isao na opciju sa remenom od vxr-a, jer sam probao oba i s vxr-ovim se osjeti ogromna razlika...
goga100:
ako je sve isto kako onda runner vx 200 ima 21 konj a st200 19 konj u cemu je razlika,mozda auspuh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju