Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

vx200

<< < (3/4) > >>

goga100:
koja je dimenzija rolica za vx? 19X17?

X-Spirit:

--- Citat: goga100 - 23 Rujan, 2009, 23:48:53 ---koja je dimenzija rolica za vx? 19X17?

--- Kraj citata ---

tocno ta

Keky.sb:
imaš već temu na forumu šta sve napraviti da nabaciš na vx-a klip i cilindar 200 ccm. može se nabaviti 200 alu. ja sam ga nabavio novog.
podržavam x-spirita što se tiče remena. ja bi isto išao na opciju vxr-ov remen i multivar ili speed control za vxr-a. razlika se osjeti.
što se tiče dalje, jurca ti je rekao bregasta i dekompresor i poslušaj ga. nabavi bregastu od vxr-a ili malossijevu, a i obavezno dekompresor jer će te izluditi teško paljenje.
i nikako nemoj ostati na vx-ovom prijenosu. jurca ti je sve objasnio. trpaj sekundar od vxr-a.

goga100:
gdje si nabavio alu cilindar,ocu li uzima valjke dimenzija za vx ili vxr tj neznam jeli postoje u dimenziji 19x17 od 11gr

X-Spirit:

--- Citat: goga100 - 24 Rujan, 2009, 13:52:03 ---gdje si nabavio alu cilindar,ocu li uzima valjke dimenzija za vx ili vxr tj neznam jeli postoje u dimenziji 19x17 od 11gr

--- Kraj citata ---

ovisi koji remen mislis stavljat, pretpostavljam da ostaje od vx-a, onda uzmi 19x17, imas malossijeve 10,7g, a aluminijski cilindar mozes jedino polovni nabavit, novo zaboravi, jedino gus imas u piaggiu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju