Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
sp...:
ma joj...ovak kad čitaš prek foruma...to sve izgleda lako...ideje dajete i sve to..i ne kažem da se to nemože napravit..sve to štima....ali dok se ne promijeni izvršni odbor nema tu NIŠTA....a to najbolje zna MKBOX......vozila je mihaela zna kak je to ..vozil sam i ja i jebali su me ko budalu...i dottore koji ne vozi zna kakva je situacija i još gro ljudi......i jednostavno....nejde....
BlackNaranča:
e pa onda ova tema nema smisla...
nisam ju ja otvorio, vec netko sa racing scene.. :p
sp...:
pa nije da nema smisla...nekak mora bit al sam ti kažem kaj je na stvari trenutačno..i kak je bilo prije....
nidjo180sp:
--- Citat: BlackNaranča - 10 Listopad, 2009, 04:52:06 --- sto bi se netko trkao sa serijalom,ako je nekome do trke onda sredi skuter da ide brze, trkanje sa serijalom po meni nema smisla i nije znimljivo i nema adrenalina, vozio sam serijalu skutera i popizdio od dosade, sklopio city setup i bio zadovoljan uzivao sam se trkat po gradu sa frenodvima, i sada slazem midrace i nadam se da ce jos bolje biti. :D
--- Kraj citata ---
pa mozda neko nema 3000 kuna da ulozi jos u motor, a htjel bi se okusat u utrkama :) ne vidim razlog zake nebi mogli vozit 50 standard,treba svima dat priliku :icon_thumright:
normalno kad si si kupil 5o kubika :sign020:
BlackNaranča:
pa ne kazem da se ukinu al samo standarndo je dosadno, treba napravit vise klasa to sam rekao, svima dat priliku kako kazes, za sada samo standardni imaju i high end :PPPPP
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju