Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
nidjo180sp:
bilo bi dobro da se uvede i 2T standard kao sto je i za 4T... o tome je bilo govora jos prosle god ali samo 4T su stavili,a u toj klasi su ove god nastupila 2 vozaca.ja mislim da je puno vise onih koji imaju 2T skuter i koji su zeljni vozit,samo nema smisla se ic gurat medu ove naturpijane. to bi sigurno privuklo jos vozaca da se popuni dosadasnji kapacitet od 10 vozaca u 3 klase... a to kaj se tice love za prva 3 mjesta to bude jako tesko za izvest jel takve sponzore treba s povecalom trazit...
2TDottore:
druga je stvar ako neko privatno ima nekog sponzora naravno da mu je lakse...ali sponzori nemaju veze sa davanjem novaca za prvu trojicu.....to bi trebao financirat sam hms jer ako ima neko tamo pametan u izvrsnom odboru moze lako zakljucit da to sta ce oni dat desetak tisuca kn za prvu trojicu(recimo 5000kn za prvog,3000kn za drugog i 2000kn za treceg) to je sitni trosak naspram kolko bi love mogli oni mogli dobit od startnina,placenih treninga i ostalih stvari jer bi se prijavilo dosta vise natjecatelja.....
nidjo180sp:
ja se slazem s tobom kaj se toga tice,ali tu nije 1 klasa nego 3 tak da to nije vise 10000 kn nego 30000 kn kaj i nisu mali novci tak da sumnjam da bi hms uopce isel u tom smjeru jer ipak treba tu lovu skupit....
2TDottore:
ma ja sam samo okvirno naveo cijene.....ali uzmi u obzir da ak je u svakoj klasi 10-ak natjecatelja da se samo sa startinama povrate novci koje bi dali za prvu trojicu....sve ostalo im je dodatni bonus i zarada.....
nidjo180sp:
da ali da se postigne neki broj natjecatelja bi trebalo slozit klase od 50ccm,125-200,201-500ccm ali standard i da vrijedi i za 2T i 4T i ja mislim da bi to sigurno privuklo vise vozaca nego ovak jer nema smisla ic se gurat u ove klase s naturpijanima....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju