Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
SPecial:
hahaahahaha.
A kako bi bilo dati prijedlog nekome tko moze da se organizira meet na nekom napustenom mjestu,kao npr na Grobniku (sala),pa das e organizira neki "Waynder stunt day" ili nesto slicno i tamo predstavi parolu,npr "Wheeliem protiv ...........organizatora u tom vasem savezu.
hahhhaha
divljakusa:
--- Citat: SPecial - 26 Veljača, 2010, 00:14:39 ---hahaahahaha.
A kako bi bilo dati prijedlog nekome tko moze da se organizira meet na nekom napustenom mjestu,kao npr na Grobniku (sala),pa das e organizira neki "Waynder stunt day" ili nesto slicno i tamo predstavi parolu,npr "Wheeliem protiv ...........organizatora u tom vasem savezu.
hahhhaha
--- Kraj citata ---
Pa sad nam bute wi meet organizirali, pa bumo widli kak wi to radite xD Možda se onda i odlučimo da i mi wama uzwratimo gostoprimstwo....xD
SPecial:
To bi bilo lijepo,i mislim da bi i nas puno dpslo gore k vama. Samo evo,u slucaju ovoga meeta ne mogu nista reci jer nemam veze sa organizacijom,i jos necu doci jer skut nije gotov.
Ali ovo je jedan oddokaza da se svasta moze.
"kad se mnogo malih slozi............................."
divljakusa:
--- Citat: SPecial - 26 Veljača, 2010, 00:23:03 ---To bi bilo lijepo,i mislim da bi i nas puno dpslo gore k vama. Samo evo,u slucaju ovoga meeta ne mogu nista reci jer nemam veze sa organizacijom,i jos necu doci jer skut nije gotov.
Ali ovo je jedan oddokaza da se svasta moze.
"kad se mnogo malih slozi............................."
--- Kraj citata ---
dowoljan je samo jedan weliki da malima uništi swe snowe....xD
sp...:
--- Citat: divljakusa - 26 Veljača, 2010, 00:25:27 ---dowoljan je samo jedan weliki da malima uništi swe snowe....xD
--- Kraj citata ---
točnooooo tak...loooool..... :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju