Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
R@kija:
--- Citat: BlitzMan - 27 Siječanj, 2010, 23:11:49 ---frend kad je moj skuter vrijeme pregazilo hijuuuu....di si tad bio da mi to kazesh ;)
--- Kraj citata ---
ja nezz zakaj ja svog opce slazem..
neda mi ga se sad napola ostavit..slozit cu ga sad pa kaj bude da bude..doc cu pameti..
nidjo180sp:
--- Citat: ami trade - 27 Siječanj, 2010, 23:06:20 ---ako stol postoji lako se dogovore klase
@blitz man - kolko ja znam neće biti niti jedan speed fight u 70ccm, sve zipovi i jedan ili dva runnera
--- Kraj citata ---
treba pitat u savezu ili zvat rogulica :dontknow: samo ovak preko telefona nemozes nist objasnit,treba otic na sastanak i dogovorit se :icon_thumright:
ami trade:
ma znam ja to da treba otići u savez ali najprije trebamo sjesti dogovoriti otprilike kakve se klase hoće točno
a onda će se snaga već nekako regulirati ili stolom ili prstenom na auspuhu ili već nekako
Ali niko osim nas trojice ništa ne piše ,to je zabrinjavajuće, zar nikoga ne zanimaju utrke???
Ljudi daj te neke svoje prijedloge, zbog vas se ta tema otvorila, šta bi vi htjeli, kakve su vam mogučnosti i sl...
vanjossi:
trke su vecinom izvan mog mjesta, trenirat nemam gdje,(ima staza, lik trazi masu para, kao da je staza od zlata, a nebi mu smetao s tim 10-20 krugova dnevno) skut bi mogao voziti u nekoj slabijoj klasi jer nemam race cilindar, a ne mislim regat skuter..opremu si sam kupim
zanci problem je prijevoz po hr i staza.. djelove mogu nekako i sam skupit
nidjo180sp:
--- Citat: vanjossi - 27 Siječanj, 2010, 23:54:24 ---trke su vecinom izvan mog mjesta, trenirat nemam gdje,(ima staza, lik trazi masu para, kao da je staza od zlata, a nebi mu smetao s tim 10-20 krugova dnevno) skut bi mogao voziti u nekoj slabijoj klasi jer nemam race cilindar, a ne mislim regat skuter..opremu si sam kupim
zanci problem je prijevoz po hr i staza.. djelove mogu nekako i sam skupit
--- Kraj citata ---
kaj ti neda da se na green gardenu vozis?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju