Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije
2TDottore:
da.....najgore je to kaj se sve zna al se nis ne uspjeva poduzet po tom pitanju da to prestane....
--- Citat: Benjamin - 22 Rujan, 2009, 23:27:26 ---Nezavisni odbor mora bit ljudi koje prate i kuze taj sport..ali nisu povezani s nikim...tocka..to je fer play.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Benjamin:
tipicno hrvatska..
tog samo kod nas ima..
ami trade:
definitivno treba uvest klasu 50 2T standard u kojoj bi sve bilo standard osim auspuha(ali bez onih piksni na auspuhu)!
Ali serijski cilindar, karborator 17,5, serijske vilice, serijski amortizer, i eventualno variomat!
po meni bi to bila interesantna klasa u kojoj bi bilo dosta vozača i koju svako može novčano pokriti!
i bez ograničenja na godine
a još jedna zanimljiva klasa možda bi bila sve isto samo 1802t
2TDottore:
tak je......to bi bile odlicne dvije klase ne preskupe u kojima bi vecinu uloge igrao sposobnost vozaca a ne kak je motor dobro slozen.....
i ja bi recimo jos ubacio jednu ili cak dvije klase sa 4T skutere sa isto cim manje modifikacija na skuteru....
Benjamin:
za 50 se potpuno slazem
jedino ova za 180sp mi niej bas.jel ubiti u igri je smao jedna masina onda..i svi bi bili vise manje isti..ak bi bila jos ogranicenja na djelovima...
Istina vidla bi se iskustva vozaca..ali opet je malo u interesu vidjeti sposobnosti slaganja motora...
a mislim sve se to da govoriti...
Svakako bolje nego sad...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju