Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (30/76) > >>

sr-dream_vk:

--- Citat: 2TDottore - 13 Prosinac, 2009, 23:00:15 ---nemam nis od toga....mogu ti eventualno rec kai je na zipu a to vise manje se i zna koji se setupi koriste.....

--- Kraj citata ---

u prijevodu..."nemam uopce Zipa nego eto tako piskaram okolo...a ako me netko bude pito de mi par slika..ja lagano napisem nemam nis od toga...mogu ti eventualno rec kai je na zipu.."..... :laughing7: :laughing7:.....stay na voznji zipa i naravno dolasku u kvarta(al kad mi placamo) :toothy3:

2TDottore:

--- Citat: sr-dream_vk - 14 Prosinac, 2009, 06:19:57 ---u prijevodu..."nemam uopce Zipa nego eto tako piskaram okolo...a ako me netko bude pito de mi par slika..ja lagano napisem nemam nis od toga...mogu ti eventualno rec kai je na zipu.."..... :laughing7: :laughing7:.....stay na voznji zipa i naravno dolasku u kvarta(al kad mi placamo) :toothy3:

--- Kraj citata ---

eto.....ovdje je sve receno.....nema se vise kai za dodat.....  :laughing7:

sr-dream_vk:

--- Citat: 2TDottore - 14 Prosinac, 2009, 10:06:41 ---eto.....ovdje je sve receno.....nema se vise kai za dodat.....  :laughing7:

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: :icon_thumright: :icon_thumright:

Nero:
vidim da se nekome neda fotografirat svoje djelo.  :sad3:

2TDottore:
ne da mi se neda nego necu....ako nekog nesto zanima nek pita i reci cu mu sve....nije problem....  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju