Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Što napraviti da utrke skutera postanu atraktivnije

<< < (26/76) > >>

sr-dream_vk:

--- Citat: 2TDottore - 12 Prosinac, 2009, 02:10:39 ---pa sta cekate.....imate 2 zipa sp.....slozite bar jednog postenog i dojurite....  :laughing7:

--- Kraj citata ---

bas tako...al mi ak cemo dojurit to ce bit sa yamahama r6 03-04..i ..08-09....a zipaći u kombiju....(i naravno par kuraba..i pice sa štajge iz kvarta).....stay dolazit tuć ljude zbog 300 eura :jerk: :laughing7: :laughing7:

2TDottore:

--- Citat: sr-dream_vk - 12 Prosinac, 2009, 08:08:29 ---
bas tako...al mi ak cemo dojurit to ce bit sa yamahama r6 03-04..i ..08-09....a zipaći u kombiju....(i naravno par kuraba..i pice sa štajge iz kvarta).....stay dolazit tuć ljude zbog 300 eura :jerk: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

ma moze i tak...bitno da bu bilo akcije....a usput bute malo navijali za najveceg favorita....tj. za mene..... :laughing7:

sr-dream_vk:
ma moze inace nase navijanje je turiranje r6 ono full spuhovi(wings,akrap).....i drzanje red-bulla u ruci i vikat mariooooo..daj nam droge za burek i te spike recimo kad ti skuterčić bude trokirao zato sto nevalja tvoja ce treba doc sa spikom.."de koji vam je to je dok se neugrije"......... :laughing7: :laughing7:

2TDottore:

--- Citat: sr-dream_vk - 12 Prosinac, 2009, 14:13:59 ---ma moze inace nase navijanje je turiranje r6 ono full spuhovi(wings,akrap).....i drzanje red-bulla u ruci i vikat mariooooo..daj nam droge za burek i te spike...

--- Kraj citata ---

nije lose..... :laughing7:

sr-dream_vk:

--- Citat: 2TDottore - 12 Prosinac, 2009, 14:15:20 ---nije lose..... :laughing7:

--- Kraj citata ---

trudimo se biti najbolji...(većim dijelom nam to i uspijeva)...... :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju