Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Base 70

<< < (4/5) > >>

B.E.G.A:

--- Citat: Daci - 28 Rujan, 2009, 11:28:30 ---serijski ditech ima 5 kw , znači nekih 6,8 ks ... s kitom ima 8 ks mislim da su sve vrijednosti mjerene na radilici .... najbolji auspuh za ditecha sa kitom je tehnigas rs2....za info kolko ditech troši s kitom .. natočio sam 20 kn u njega i napravio sam 80 km s tih 20 kn .. nekih cca 3.3 litre na 100...sad nek mi se jave ovi sa nakitanim carbovima i kažu da ditech ne valja...ide solidno...a ništ ne troši meni definitivno najbolji 50 ccm scooter ...jedino što mi se ne sviđa je to što nikak nemreš dobit veliku krajnju na ditechu bez dužeg prijenosa 90 pravih iber ,a za to sve je kriva elektronika

--- Kraj citata ---

Na kotaču bi bilo sasvim ok kad bi izvukao 6,5-7ks,ofkors sa kitom.
Kako znaš da je najbolji tehnigas rs2 ?
To za potrošnju je istina,natočiš i voziš kolko oćeš,ulje takođe,j#bote 1L ulja traje par tkm,i na kitu sviječice ne odlaze tako,tako da je kit isplativ ;)
Kako nema krajnju,ja sam sa serijalom,sa tip-top prijenosom,malossi ECUom i ostalim pi*darijama po gpsu izmjerio 90,3km/h a sad sa kitom kazaljka ode još 1cm dalje u odnosu na serijalu,ali nisam mjerio koliko je po gpsu ... ;)

giannelli:

--- Citat: Daci - 28 Rujan, 2009, 11:28:30 ---serijski ditech ima 5 kw , znači nekih 6,8 ks ... s kitom ima 8 ks mislim da su sve vrijednosti mjerene na radilici .... najbolji auspuh za ditecha sa kitom je tehnigas rs2....za info kolko ditech troši s kitom .. natočio sam 20 kn u njega i napravio sam 80 km s tih 20 kn .. nekih cca 3.3 litre na 100...sad nek mi se jave ovi sa nakitanim carbovima i kažu da ditech ne valja...ide solidno...a ništ ne troši meni definitivno najbolji 50 ccm scooter ...jedino što mi se ne sviđa je to što nikak nemreš dobit veliku krajnju na ditechu bez dužeg prijenosa 90 pravih iber ,a za to sve je kriva elektronika

--- Kraj citata ---
ditech ne valja za tuning, ali za svakdasnju voznju ovo ono kroz grad, dobar. dzaba i kit i spuh kad od ditecha nemos nikad povise base setup-a.
taj motor nikad nece osjetit kako je kad na gas digne na zadnju bla bla.. nije za gusteve.  :glasses9:

igor.sb:
ma zna on to, nije ga džaba prebacivao u karb :P

Iwo SR Tuono:
serijala nema 5kw
drugo, najbolji ausupuh za ditecha je ZX, počevši od grane do lonca i svega, auspuh je posebno proračunat i rađen za ditecha.
Nevjerujete, usporedite ga s onim za karb ;)
Treće, kit se vrti kako ga naštelaš, kad imaš malossi ecu otvara ti se sasvim novi segment štelanja, ja da imam obrtomjer obznanio bi koliko se vrti u špici,ali nažalost dok ga ne nabavim nema niš od toga.
Potrošnja vrh 4L na 100km, kako god da ga voziš, i to 70tka fulgas cijelo vrijeme uštelana čim god i kako god hoćete.
Snaga, 7ks,možda 8,više sigurno ne.

osvetnik88:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Rujan, 2009, 21:29:00 ---serijala nema 5kw
drugo, najbolji ausupuh za ditecha je ZX, počevši od grane do lonca i svega, auspuh je posebno proračunat i rađen za ditecha.
Nevjerujete, usporedite ga s onim za karb ;)
Treće, kit se vrti kako ga naštelaš, kad imaš malossi ecu otvara ti se sasvim novi segment štelanja, ja da imam obrtomjer obznanio bi koliko se vrti u špici,ali nažalost dok ga ne nabavim nema niš od toga.
Potrošnja vrh 4L na 100km, kako god da ga voziš, i to 70tka fulgas cijelo vrijeme uštelana čim god i kako god hoćete.
Snaga, 7ks,možda 8,više sigurno ne.

--- Kraj citata ---
-e sad slazem se da je Zx jako dobar auspuh za ditecha ali najbolji nije imao sam i Zx-a i Malosi Mhr Replicu i motor mi je isao bolje sa replicom a o zvuku da ne pricam!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju