Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Base 70

(1/5) > >>

B.E.G.A:
Zanima me koliko otprilike naštelan i uz sve to daje konja na ditechu ? A koliko na karbu ?

E da i na koliko RPM ima najveću snagu ? Na polinijevoj stranici piše za ditecha da najveću snagu ima na 9800 RPM ? A meni je to malo čudno,puno nekak.

Koji je po vama naj auspuh koji najviše daje od 9000 do 10000 RPM ?

dhorvat:

--- Citat: B.E.G.A - 22 Rujan, 2009, 16:04:02 ---Zanima me koliko otprilike naštelan i uz sve to daje konja na ditechu ? A koliko na karbu ?

E da i na koliko RPM ima najveću snagu ? Na polinijevoj stranici piše za ditecha da najveću snagu ima na 9800 RPM ? A meni je to malo čudno,puno nekak.

Koji je po vama naj auspuh koji najviše daje od 9000 do 10000 RPM ?

--- Kraj citata ---

Dobiješ uz kit onu "čašicu" ali ne dobiješ kompjuter i zato je jeftiniji. Nažalost, neisplativ tuning jer motor nejde puno jače, isprobano na tom kitu i novom ZX-u.  :dontknow:

Kaj god da mu stavimo u prijenos motor je lijen i ide možda 15-20% jače nego serijala. Ak i tolko  :icon_scratch:

B.E.G.A:

--- Citat: dhorvat - 22 Rujan, 2009, 16:06:39 ---Dobiješ uz kit onu "čašicu" ali ne dobiješ kompjuter i zato je jeftiniji. Nažalost, neisplativ tuning jer motor nejde puno jače, isprobano na tom kitu i novom ZX-u.  :dontknow:

Kaj god da mu stavimo u prijenos motor je lijen i ide možda 15-20% jače nego serijala. Ak i tolko  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Šta si ti počeo pričat,nisi me shvatio  :icon_scratch:

Ja sam pitao koliko otprilike daje konja i pri koliko okretaja ? A ti meni počneš o čašicama i kompjuterima,oko toga sam doktorirao na ditechu  :icon_biggrin:

Ja imam na svom ditechu polini base,malosi elektroniku,leo zx,multivar,fly,special belt ... i ide duplo bolje neg serijski,garantirano ;)

Ali me zanimalo koliko KS daje i pri koliko RPM ?

Iwo SR Tuono:
9800 rpm nije puno, to je gornja granica serijske elektronike, malossi popravlja stvar i više ga vrti, ali na 9000 se taj polini vrti 100%,ovisi kako ga složiš, jer mu trebaju lagane roline,bar meni na xpro
Sad što se tiče snage ja neznam ti reć puno ali serijski ima 3-4 konja sigurno, pa računaj si +2 ili 3 uz savršenu poštelanost, trebali bi na valjke s dobro složenim ditechom da riješimo koliko momenta i konja ima jer sad i mene to pomalo muči  :icon_biggrin:
neki pričaku 8 konja, neki 9, neki 12  :toothy12: :toothy12:
moja procjena 6-7max

B.E.G.A:
Ja bi reko da se moj kroz ubrzanje sad vrti oko 9000 i 9500 rpm,ima okretaje konstantne cijelo vrijeme.
Što se tiče snage ja bi reko MAX 7-8ks. Jednostavno se osjeti da je duplo jači,uzbrdo je sada druga priča ili recimo na 70km/h odvalit pun gas je neusporedivno sa serijalom,vožnja sa dvojicom je šala.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju