Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Ceracoat Ceramic nano tehnologija i Fuel Optimiser...  (Posjeta: 3021 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marko_AeRoX

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
evo zanima me dal ima netko iskustva s nekim od ova dva proizvoda? vidim da im cijena nije pretjerano velika, spominju se ustede goriva, povecanja performansa i dulji vijek trajanja motora... isplati li se to?
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9:

Offline X-Spirit

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Hostel Sunce
  • Mjesto: Slav.Brod
  • Moj Skuter: VX125 2k2
  • Moja Kaciga: HJC FG-15 Draco
Odg: Ceracoat Ceramic nano tehnologija i Fuel Optimiser...
« Odgovori #1 : 21 Rujan, 2009, 19:44:44 »
to su aditivi za 4t motore, toce se u ulje od masine, dobro ovaj drugi ide u gorivo, taj prvi put vidim, to sam ja trazio prosle godine iz odredenih razloga ali dobro da nisam kupio jer mi na kraju nije ni trebalo, ali pricao sam s covjekom koji je prodavao te aditive, rekao mi je da je tocio u auto, i da je auto puno bolje radio, naisao sam i na netu na razlicita iskustva ljudi, neki kazu da se osjeti poboljsanje neki kazu da ne, najbolje kupiti i probat, ima i od Liqui Molya, on je jeftiniji, mislim da je ispod 200kn, ovo je prejeftino s obzirom da sam vidio da neki aditivi kostaju i po par tisuca kuna...

Offline Aleksandar

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #2 : 21 Rujan, 2009, 20:05:11 »
nisam probao al sam probao STP za ciscenje injektora na autima/motorima na bivšem autu

taj aditiv glasi za najbolji proizvod za prociscavanje zastopanih i zapečenim smecem injektora

nakon 600 +/- km auto je poceo štucati trokirati i nije vukao na niskim okretajima. rezultat- aditiv je otopio sve zivo ukljucujuci i hrđu unutar rezervara i to je naravno zapelo u injektorima. ciscenje injektora kostalo 780 kn  :binkybaby:

tak da ako ne trosi ulje/benzin nema smisla stavljat aditive i slicno. pametnije je redovito mjenjat filtere i tocit na kvalitetnoj benzinskoj

Offline S.F. sf2

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: sf2 lc
  • MojSetup: ne
« Odgovori #3 : 21 Rujan, 2009, 20:27:02 »
fuel optimiser-po meni prodavanje magle u doba recesije,kolko tolko imam znanja o magnetizmu,struji i mehanici fluida tak da to kaj oni prodaju je cista izmisljotina,a ovo ceracoat ceramic nano je bi trebalo probat al sumnjam da to funkcionira jer onda bi nikasiliranje propalo

Offline marko_AeRoX

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
« Odgovori #4 : 21 Rujan, 2009, 20:52:50 »
to su aditivi za 4t motore, toce se u ulje od masine, dobro ovaj drugi ide u gorivo, taj prvi put vidim, to sam ja trazio prosle godine iz odredenih razloga ali dobro da nisam kupio jer mi na kraju nije ni trebalo, ali pricao sam s covjekom koji je prodavao te aditive, rekao mi je da je tocio u auto, i da je auto puno bolje radio, naisao sam i na netu na razlicita iskustva ljudi, neki kazu da se osjeti poboljsanje neki kazu da ne, najbolje kupiti i probat, ima i od Liqui Molya, on je jeftiniji, mislim da je ispod 200kn, ovo je prejeftino s obzirom da sam vidio da neki aditivi kostaju i po par tisuca kuna...

isljucivo za 4t? jesi siguran?
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9: