Tehnički kutak > Tuning skutera
Troši dosta
marko.p:
moj je u početku trošio 3.5 l pa sve više i više i sad na 22 tkm troši 4.5-5 l....ipak ti imaš kilometara tako da me to ništa ne čudi...
Mr J:
Nove karike, novi filter zraka, nova svjecica, ciscenje karburatora i trosit ce oko 4L!
DUBrawa:
Da vjerojatno se to sve več unutra zaštopalo :icon_thumright: treba sve očistit. Al inače svi ti 2 t skuteri gutaju jako to je jako loše. Mm frendu guta oko 5-6 litara a ima SYM jet!!!!!!!!!!!!!!!! Guta inače 6 ali svaki put kad otvorimo filter zraka pun ej ulja očistimo ga i troši manje negdje 5 l. Za tjedan dana filter je oped pun a znamo da je pun jel motor oped počne trošit. I onda oped čiščenje :icon_biggrin:
MARINO:
daj ne budi smijesan,ja sam imao stalkera serijalu i trosio :headbang: je 5,5l a ti se zalis,sve 50ccm trose oko 5l ako ne i vise,zato stalker i je medju brzim serijalama....85km/h
Punisher:
--- Citat: MARINO - 30 Svibanj, 2007, 16:05:40 ---daj ne budi smijesan,ja sam imao stalkera serijalu i trosio :headbang: je 5,5l a ti se zalis,sve 50ccm trose oko 5l ako ne i vise,zato stalker i je medju brzim serijalama....85km/h
--- Kraj citata ---
Ako ti je skuter serijala onda nije dobro poštiman jer je 5,5l ipak malo previše...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju