Tehnički kutak > Tuning skutera

Troši dosta

<< < (3/4) > >>

DUBrawa:
Its wayyyy tooooooo much ali ipak tolko svi sa carbom troše  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:. Po tom ej pitanju ajnšpric odnosno apriliin d-tech ili peugeotov c-tech ili možda gillerin pure jet zakonnnn.  :icon_biggrin: . Ja se sa aprilijom svojom vozim na zrak. Tolko mi izdrži da mi benzin stavljaju na svakom servisu  :toothy9: . Heheh samo se šalim. Ali ajko malo troši oko 2-2.5 l a ide oko 88 tako da ono. OPAAAAA

igor.sb:
po 100 put

dobro nastelani karb, sa urednim filterom i sa svime kako treba biti ne smije trositi preko 4-4,5 litre

a sve preko togo kod mene znaci ne nastelano i kraj price

ako sam ja uspio sa 12mm seriskog karba na 17,5 sa diznom 76 (koja inace ide ako je kit u pitanju/al ja ga nemam) + rezo spuh ostvarit 1l na 23km (ili 4,35l na 100km)...mogu i ostali

Shevinho:
Moj vivacity je trošio 2.5l na 100km... Bez zajebancije... Mogao sam sa 6l 230km napravit :binkybaby: :headbang:

DUBrawa:
ja sa baotianom napravim oko 350km sa punim tankom. Stane mu 6.5 l  :toothy10:  :toothy10:  :toothy10: . Jebi ga 4T

mrcina:
nema vam tu pravila.
dobro kaže DUBrawa.
ajmo ih usporedit sa autima.
skuter/auto 4t sa injekcijom i auto/skuter sa karbom razlika velika jer karb troši injekcija špara bengu tako da i najnaštelaniji karb nemože trošiti manje od injekcije.
najnaštelaniji karb kod 4t 50 ili 125 troši oko 3-4 litre i tu ovisi težina vozača i način vožnje
injekcija kod bilokojeg  troši od 2-3 litre i nema utjecaj težina vozača i način vožnje na potrošnju jer ona je regulirana kompjuterski na mililittar.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju