Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

trznica

<< < (4/5) > >>

eladio:
cilj je smanjit previse klikova..
trenutno nema toliko puno oglasa da bi se radila toliko velika podjela...

mislim da je sve poprilicno dobro odmjereno, i da dok su dobri naslovi sve je dosta pregledno i lako pretrazivo..

Pupo:
To sve lijepo piše u pravilima da se treba navesti u naslovu, znači trebalo bi pisati npr:  P: yasuni R, multivar - minareli, ili P: leovince zx - Runner. Samo se to nikoga nepridržava a kada je Kristijan počeo brisati nepotpune oglase, odma su se svi bunili i linčovali ga i popushio je mjesto moderatora! I sad da netko počne brisat oglase takve, opet bi on bio pi*da zato što to radi!

x-plorer:
ja mislim da bi se trebao malo razmotrit gianelilv prijedlog...jer stvarno kad se nesto trazi a u naslovu ne pise za koju je grupacu samo otezava trazenje...mislim da bi se trebalo podijelit na ove osnovne tri i to bi bilo sasvim dovljno...

Pupo:

--- Citat: x-plorer - 15 Listopad, 2009, 20:17:17 ---ja mislim da bi se trebao malo razmotrit gianelilv prijedlog...jer stvarno kad se nesto trazi a u naslovu ne pise za koju je grupacu samo otezava trazenje...mislim da bi se trebalo podijelit na ove osnovne tri i to bi bilo sasvim dovljno...

--- Kraj citata ---

gotovani, pridržavajte se pravila kod naslova i sve će biti ok!

sfreak:
slazem se sa ivkuljinim prijedlogom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju