Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

trznica

(1/5) > >>

..::IVKULJA::..:
evo ovako,imam jedan prijedlog da se malo modificira podforum "trznica"... recimo da se stavi posebno "dijelovi","skuteri","oprema"... mislim da bi bilo puno preglednije svim korisnicima.. kako sada stvari stoje u tom podforumu se u 2-3 dana nakupi po 4,5 stranica oglasa...a ovako bi to bilo preglednije.. eladio sta mislis o tome? a i ostali naravno

charnel:
ja mislim da je to dobra ideja.  :icon_thumright:

Drnda:
meni se isto cini bolje da se odvoji jer kada npr trazim djelove ubaci se kacige i skuteri , dok bi odvojeno dodatno olaksalo pretragu....da dnevno se zna 2 stranice oglasa nakupiti

eladio:
svakako da cujemo i ostale...

po meni jos nema potrebe za time jer je to puno klikanja, puno previse podforuma, pogotovo jer postoji i oglasnik na portalu koji je dobar oglasnik bas za skutere ili opremu , dok se tu na forumu uglavnom vise vrte dijelovi  :redface:

kad bi te poslusao dobili bi 6 novih podforuma, 3 u prodaji, 3 u kupnji, i to bi znacilo jos vise klikanja i mozda bi ubiti bilo losije a ne bolje  :dontknow:

mozemo malo jos prodiskutirati pa se lako to odradi, ja sam vec mislio na to ali nisam siguran da je vrijeme za taj korak   :redface:

..::IVKULJA::..:
nemislim 6 nego 3 ALI,da se npr u podforumu dijelovi OBAVEZNO stavi "P:to i to" "K:to i to" M:to i to isto tako za svaki pod forum...i takodjer da se uvede reda npr vidio sam dosta usera koji stave odjednom 3,4 oglasa dio po dio... umjeso da stavi sve u jedan post i u naslov napise ako ima  dijelova od vise skutera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju