Tehnički kutak > Tuning skutera

kašnjenje puštanja gasa

<< < (2/3) > >>

kristijanSR70:
gle 4race je takav spuh, moj savjet je da ne smanjuješ ler gas upravo zato jer ce ti remen se derat po bloku, meni je bio takav ler i ja sam ga smanjio i stuko 2 remena u kratkom roku, remen platio 270kn i sj#bo ga za 3 dana zato najbolje ne dirat ler, ako ti bas toliko iritira to,nabavi samo top od zx-a

J.U.R.C.A:

--- Citat: kristijanSR70 - 19 Rujan, 2009, 19:14:33 ---gle 4race je takav spuh, moj savjet je da ne smanjuješ ler gas upravo zato jer ce ti remen se derat po bloku, meni je bio takav ler i ja sam ga smanjio i stuko 2 remena u kratkom roku, remen platio 270kn i sj#bo ga za 3 dana zato najbolje ne dirat ler, ako ti bas toliko iritira to,nabavi samo top od zx-a

--- Kraj citata ---
?

kakve veze spuh ima sa time sto mu gas ne vrati normalno na ler?

negdje vuce fals zrak ili mozda lamelica ne zatvara najbolje ili semerinzi na radilici.

za pocetak ja bih probao s drugim karbom!

dhorvat:

--- Citat: J.U.R.C.A - 20 Rujan, 2009, 12:34:26 ---?

kakve veze spuh ima sa time sto mu gas ne vrati normalno na ler?

negdje vuce fals zrak ili mozda lamelica ne zatvara najbolje ili semerinzi na radilici.

za pocetak ja bih probao s drugim karbom!

--- Kraj citata ---

Ja sam imao dva različita slučaja kad mi nije htio vraćati gas. Prvi je bio da je sajla zafrkavala i to sam rješio jednostavnim podmazivanjem i od tada do danas dvije godine prošlo i s tim nema problema.  :icon_thumright:

S druge strane, nedugo mi se to desilo opet i nakon kaj sam vidio da je sajla još uvijek masna, još sam podmazao ali nije bilo spasa, da bi na kraju skužio da se radi o falš zraku kojeg su "proizveli" semerinzi izbijeni pola centimatra sa svake strane  :headbang: :frajer:

marin:
Evo, da se ne otvara nova tema imam i ja jedno pitanjce. Nedavno su mi otišle usisne lamelice i to su mi zamijenili u servisu. Sada mi se dešava da kad dođem na semafot tj stanem,da okretaji počnu lagano padat i onda stanu na 3000 okretaja i tamo se drže neko vrijeme i nikako da padnu na normalan ler koji mu je uvijek bio na 2000 okretaja,to traje 15-20 sekundi nakon što stanem ili kad mu ja 1-2 puta piknem gas,onda padnu na normalu.

dhorvat:

--- Citat: marin - 21 Rujan, 2009, 16:40:01 ---Evo, da se ne otvara nova tema imam i ja jedno pitanjce. Nedavno su mi otišle usisne lamelice i to su mi zamijenili u servisu. Sada mi se dešava da kad dođem na semafot tj stanem,da okretaji počnu lagano padat i onda stanu na 3000 okretaja i tamo se drže neko vrijeme i nikako da padnu na normalan ler koji mu je uvijek bio na 2000 okretaja,to traje 15-20 sekundi nakon što stanem ili kad mu ja 1-2 puta piknem gas,onda padnu na normalu.

--- Kraj citata ---

To bi i ja volio znati, meni je tak već 3 godine  :laughing9: :laughing9: I na serijali i na kitu i na novom kitu i na svemu  :happy8: To je do frge, a neda mi se štelat nikad  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju