Tehnički kutak > Tuning skutera
kašnjenje puštanja gasa
3alfa3:
--- Citat: marin - 21 Rujan, 2009, 16:40:01 ---Evo, da se ne otvara nova tema imam i ja jedno pitanjce. Nedavno su mi otišle usisne lamelice i to su mi zamijenili u servisu. Sada mi se dešava da kad dođem na semafot tj stanem,da okretaji počnu lagano padat i onda stanu na 3000 okretaja i tamo se drže neko vrijeme i nikako da padnu na normalan ler koji mu je uvijek bio na 2000 okretaja,to traje 15-20 sekundi nakon što stanem ili kad mu ja 1-2 puta piknem gas,onda padnu na normalu.
--- Kraj citata ---
Seraficem obogatit smjesu na leru. Pola kruga pa vidi jel dosta
marin:
Super,izgleda da ću ja morat malo u gote,jer mi je više dosta servisa i svega. A ovo kaj si spomenuo za serijalu,sad sam se i ja sjetio da mi je bilo tako isto neko vrijeme. Inače,kaj je najbolje,skuter ide ko blesav.
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 21 Rujan, 2009, 18:12:17 ---To bi i ja volio znati, meni je tak već 3 godine :laughing9: :laughing9: I na serijali i na kitu i na novom kitu i na svemu :happy8: To je do frge, a neda mi se štelat nikad :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
??? samo 1 serafic je odgovoran za to... rezultat je stabilniji ler gas, lakse pali, smjesa nije siromasna prilikom naglog pustanja gasa pri vecim brzinama...
marin:
Kaj onda da ga pustim tak kak je, ili da se ipak jedan dan zaletim do tebe sad kad žuta gnjida opet radi,pa da baciš oko,inače sad pali ko iz topa i velim jako dobro ide.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju