Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Peugeot Zacviko......
radomir.g:
--- Citat: n0n4m3 - 21 Rujan, 2009, 21:14:07 ---a npr. meni to prvi skut .. sad ga mogu rastavit i sastavit zatvorenih ociju .. i usput prominit lezaj radilice :glasses9:
nije toliko komplicirano ... ali isto kad pogledam minareli ili piaggio .. sve cudno .. sve drugacije .. tribalo bi mi par dana da skuzim i opet nista nije komplicirano .. a dok to sad nemam sve mi se cini komplicirano .. i mislim da sam komplikacijom zakomplicirao ovaj post i ni ja nisam skuzia sta sam tia rec .. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy9:
Kakav kralj :D
Ovo na kraju me bas nasmejalo... :laughing6:
luna500rr:
Ja znam napamet ustelat ventile na baotjanu, izvadit blokade, narezati novu navoj za diznu, promjenit rolice, blokirat zvono, promjeniti straznje pakne... a nikad nisam imo batinu :toothy12: Lunu znam taman fino ustelat smjesu, neke osnovne stvari, promjenit karike, klip, kvcilo... a nisam 100% siguran u svoje znanje...
tonijeva pezoa je tesko nastelati s nardom navuce 95-100 po cukicama rastelan, unutra redsponge, serijska dizna a svjecica ok boje voznje punim gasom :icon_scratch:
Moje je misljenje da je pezo, honde, i ostale vertikal masne najbolje ne dirati jer je najjednostavnije nesto zeznut a sve drukcije nego na drugim skuterima pa tesko vratit nazad a da valja...
Drnda:
ma onaj tko zna oko pezoa, lako je kao i meni, meni je pia dosta lagan, ali jednostavno ne volim one hluposti oko mikroremena...ali sta je je, najbolja masina 50 ccm
area mf:
minarelli je zakon, a peugeot....nebi nikad vozio :dontknow:
dhorvat:
Najjednostavnija 2T mašina na skuterima koju sam vidio je definitivno Minarelli i pogotovo u AC inačici :laughing7:
Imbus 5 i rastaviš 60% mašine :laughing7: Ključ 10 ti treba za cilindar i to je već 80% mašine :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju