Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Peugeot Zacviko......
MaXoVaC:
pazi sad ide drvlje i kamenje na tebe :laughing9: :laughing9:
gumy:
hahaha. pa ovo sve što sam naveo je istina kad se uspoređuje s konkurencijom
wonderkid:
2T rulz
SlowRider:
--- Citat: gumy - 21 Rujan, 2009, 17:07:34 ---rađe bi vozio 2t kineza tipa luna ili tako nešto nego pežoa..
zašto? npr debilno rješena prednja vila i prihvat za čeljust, skuter se ljulja u zavojima ko da plovi, glupi toraks šarafi na maskama i svagdje, što se tiče mašine ne znam di da počnem (od usisa, prirubnice, mjenjanja ulja u prijenosu, blokirane elektronike, glupog karburatora itd itd)
--- Kraj citata ---
evo ja cu potpisati ovo, govorim kao vlasnik pezo skutera, fkt kanta teza u koju je potrebno uloziti 10²³³ zivaca i truda, zgrozim se kada predjem sa minarellija na to cudo tehnike ...
u tom slucaju mi je draza kopija minarellija :toothy9:
n0n4m3:
a npr. meni to prvi skut .. sad ga mogu rastavit i sastavit zatvorenih ociju .. i usput prominit lezaj radilice :glasses9:
nije toliko komplicirano ... ali isto kad pogledam minareli ili piaggio .. sve cudno .. sve drugacije .. tribalo bi mi par dana da skuzim i opet nista nije komplicirano .. a dok to sad nemam sve mi se cini komplicirano .. i mislim da sam komplikacijom zakomplicirao ovaj post i ni ja nisam skuzia sta sam tia rec .. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju