Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (11/126) > >>

Giz:
Eto... sad si lep.  :icon_thumright:
Kako bi rekli moji kolege iz Beograda.  :icon_biggrin:

walkay:
Evo me! Nisam tipkao nista dosta dugo, posto cekam neke djelove za skut! Od Giza cu dobiti sutra Top Performance CDI crveni, sto cemo odma probati, i nadam se da cu sutra napokon vidjeti sredenog dekla, sto sam vec tjedan dana ostavio kod majstora zbog farbanja!
Imam dobrog susjeda, jako je dobar covjek ali sto se tice nekih stvari dosta je zajebant! Ima 2 skutera Kymco Vitality 2T 50cc! Mjesec dana su bili vani skuteri, po suncu i po kisi, tako da smo dogurali kod nas! Danas sam jednog, poslije 3 min zajebavanja upalio i napravio jedan krug! Drugi cu sutra, ali ima sta srediti na motoru, ima previsokog ler gasa....itd.! Inace skut ide dosta dobro, max brzina je 65 kmh sa full gasom, nisam primjetio da radi blokada! Samo mi nije jasno kako ide max 65 kmh sa full gasom, a ne vise??? Moj TGB ide sa blokadom 65 kmh!  :toothy9:

walkay:
Danas sam napokon dobio deklo! Dugo sam cekao, ali isplatilo se cekati! Slova cu jos ispolirati malo i kad bude lijepo vrijeme stavim na skut!

I Top Performance CDI crveni napokon tu! Jos malo i instaliramo na motor!

Slobodno bacite komentare!

walkay:
Evo me danas stigao kuci! Ja sretan dobio sam prekjucer karb PHBG 19 BD, otisao sam danas kod Neera stavili smo novi CDI Top crveni od Aeroxa! TGB 303R i R50X iz 2009. imaju novu eketroniku (CDI) gdje je drugacija blokada! Znaci rijesenje je Top Performance CDI crveni od Aeroxa!!!!! A shemu mozete pogledati na forumu kod Giza! Meni se preporodio, cupa, kida, ma sretan sam ko beba sto dobio sisu!  :toothy12:
Malossi Sport dolazi za 15 dana!!! Karb vec imam, sve polako,ma sredit cemo kako treba! Sutra cu snimit film! Jedino bi jos trebao prijenos postelati, ali ostavit cu ovako dok ne stavim kit pa opet moram sve ponovo!
Zahvaljujem Neeru! Thanks brother!  :notworthy:

Stari blokirani CDI!

Dellorto 19

walkay:
Evo jos neke slike kako i gdje smo radili!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju