Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
TGB 303R projekt by walkay
MaXoVaC:
--- Citat: walkay - 08 Listopad, 2009, 23:18:43 ---Ne kuzim sta hoces stim? Kako sam napravio, ne valja? , ili pitanje od cega sam napravio?
--- Kraj citata ---
extra je.....od cega si napravio? :headbang:
walkay:
MaXoVaC! Zelio sam napraviti kako treba, nisam htio napraviti nesto bzvz, pa sam poceo traziti plastike, ali je negomuce naci!
Sjetio sam se da imam ovu korpu, pa ajde da probam nesto napraviti od toga! I eto, vidis kako je ispalo! :toothy9:
Korpa za ves kosta cc. 50 kn, spraj 50 kn i svoj rad!
neer:
meni je predobar aunderseat cover ...svaka cast za ideju sve si dobro odradio care...ali ja nisam popljuvao skuter samo sam cuo da ga skuter nesto zajebava,da sam ga podjebavao drugacije bi zvucalo.ali cemu takva reakcija na moje pitanje.
walkay:
2 Neer! Hvala majstore, i hvala na donaciju! :toothy12: Sutra je na redu deklo! Slike sutra! :toothy10:
Neer danas te castim, moras doci! Pozz svima!
walkay:
Danas sam malo radio, mora dalje projekt! Ocistio sam malo drugi deklo, posto je Neer bio toliko kreativan da je malo pospricao sa pink lakom! :icon_thumright: Ali iskreno meni se ne svida tako, pa sam ocistio sa smirglom! Izmjerio sam sve, i izbusio sam rupe! Sad ce dobiti dovoljno zraka! ;D
Slike:
Original deklo!
Drugi deklo jos bez rupe!
Pravi majstor radi prvo na papiru! :toothy12:
Sad je kod prijatelja, on ce prefarbati sa masinom, i jos jednom ce ispolirati! Ostavit cu mat crnu boju.
Sljedeci petak ide zamjena!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju