Evo ljudi, da vam ispricam sta je danas bilo! U 12:30 sam pokupio frenda i jedan prijatelj me poslao u MSC. srednja skola, da potrazim jednog dobrog majstore tko ce mi napraviti radapciger za skut! Ja otisao i naso covjeka, svi su bili jako ljubazni i skinuli su mi magnet za 30 min ali mi je rekao gospodin da su se namucili i jedva su i oni skinuli!
Vratili smo u garazu i rastavljali blokove izvadili smo radilicu, lezajeve i simeringe. Imali smo vec u zamorzivacu novu radilicu i lezajeve, ocistio sam malo blokove i stavili smo nove Corteco Viton simeringe pa smo hladne lezajeve ugurali fino pa radilicu sto je sjeo do pola, pa smo uzeli orginal sarafe sto su bile dovoljno dugacke da stegnemo lagano i da spojimo blokove kako to bog zapovjeda!
Kad smo skinuli cilindar, klip i cilindar su izgledali perfektno bez riseva sve 5! Sve smo vratili na mjesto i upalili skuter! Skuter ide isto kao i prije samo sto mi nije vise strah da ce mi radilica otic i sad mogu reci da je unutra sve novo!
Zvao sam Lagerosa prosli tjedan da pitam kakve lezajeve imaju i rekao gospodin da ima SKC sa poliamidnim kavezom i imaju Corteco simeringe. Ja to u ponedjeljak narucio ali na zalost nisu imali iste lezajeve znaci 2 SKF nego imali su 1 SKF i 1 Koyo, pa da ne cekam jos 3 tjedna da to nabave uzeo sam te!
Setup je sad:
SKF i Koyo lezajevi sa poliamidnim kavezom
Corteco simerinzi
Malossi Sport 70
BGM radilica
Malossi MHR iglicasti
Malossi Multivar
6,2g rolice
Malossi Kevlar
Polini sekundar 18%
Stage6 Dellorto 19 mm Black edition
Malossi karbonske lamele
dizna 84 + serijski airbox
Leo Vince TT
Serijski kvacilo + zuti federi
Malossi ljubicasti centralni
Top Performance crveni CDI - minarelli
ps. kad sam rastavio skut, Polini rolice sto sam nedavno stavio 1000 km bile su totalno istrosene!