Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

TGB 303R projekt by walkay

<< < (50/126) > >>

radomir.g:
 :notworthy:
A jel radilica kod morinija ne moze da bude onako skroz sa okruglim polutkama?!
Kad izvadis staru, obavezno uporedi serijsku i ovu BGM!
Samo napred!

walkay:
Ma serijska radilica isto tako izgleda! Ova radilica je bas za TGB, nisam promasio! Kao sto sam vidio Italjet Formula i Katana imaju slicne radilice, znaci isti oblik je skroz!
A tek cu sad imati posla da to sve slozim, ali nema veze! Hvala na lijepim komentarima!

wonderkid:
nice nice  ;D ;D kak mi smijesno izgleda ova radilica,ja mislio ono bit ce s punim polutkama a kad vidim  :o :o :laughing7: :laughing7:

walkay:

--- Citat: wonderkid - 28 Lipanj, 2010, 19:52:48 ---nice nice  ;D ;D kak mi smijesno izgleda ova radilica,ja mislio ono bit ce s punim polutkama a kad vidim  :o :o :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Jbg, samo takve radilice imaju za TGB sta mogu...! Sluzit ce mi ova dobro, glavno da ide i da je kvalitetnija od serijskog!

walkay:
Evo danas sam otisao kod prijatelja i sve polako skinuli masinu i skocili na posao! Poceli smo u 2 i zavrsili smo u 6 sati! Najveci problem je bio danas, sto nismo uspjeli sa radapcigerom skinuti magnet kod paljenja, stim smo izgubili 2 sata ako ne i vise i na kraju ostavili gore i sutra cemo probati pomovo!  :'( Nabavio sam kasnije jos jaci radapciger i to smo isto pokidali na varovima! Nadam se da cemo sutra naci neki alat da to skinemo, cak sam nazvao frenda iz TGB servisa kako da skinem! Popizdio sam danas!  :angry7:

Sutra update ako sam jos ziv!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju