Općenito > Oprema
Kišna odijela
filiplatinovicz:
planiram 14. u Međugorje pa sam danas pronjušio kod Magnetixa kaj imaju i odabrao prekrasnu nepromočivu jaknu Nitro, kojoj se skida podstava i ima protektore, Nitro rukavice, plastične hlače, just in case, skuteraske visoke tene i novi široki bubreznjak... Uzm pravu opremu, neko posebno kisno odijelo i ne treba...
eladio:
..kisno odjelo ima i prednost odrzavanja , pogotovo kod musica i blata :icon_biggrin:
enigma:
e sad sam počeo razmišljati o tim kišnim odjelima..
neki dan ujutro trebam na posao...ono sunce prži..ajmo mi na skuter i pomalo, vidim ljudi se znoje u autima,vrućina...a meni laganini, kratki rukavi....
završio smjenu u 3 a ono prolom j....oblaka... :help: poludit...i sad....ajd imam samo 3 km do posla pa nije tolika greda, međutim, smrzo se ko p....i pokiso ko miš....ludnica....i sad...zna li netko ako neka od tih trgovina u zgb ima online shop pa da se može naručit?...ak može link....jer ne mislim iduću iznenadnu kišu dočekat u kratkim rukavima.... :glasses9:
eladio:
..ma ima kisnih odjela svugdje za kupiti..
zar nema AVE i u puli ? :redface:
enigma:
e,pojma nemam, ima li? izgleda da ću morat otić okolo vidjet...ima svega par mjesta gdje se prodaju motori/skuteri al od dodatne opreme vidio sam samo kacige i bubrežnjak...ajd pronjuškat ću...
ako znaš adresu od ave, molio bi te da napises :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju