Općenito > Oprema
Kišna odijela
stalker:
Ja imam kišno odijelo iz Lidla. Vozio sam prije dvadesetak dana od Vukovara do Dubrovnika i nije pustilo ni kapi. :icon_biggrin:
Zato jer cijelim putem nije bilo kiše hehe..
Šalu na stranu, odijelo je sasvim solidno, udobno i kvaltetno napravljeno. Mislim da stvarno ne bi ni kapi pustilo . Prednost je dvodijelonog što po potrebi možeš skinuti jedan ili drugi dio ali ne žalim uopće što sam kupio jednodijelno.
tomovzo666:
--- Citat: legi - 26 Ožujak, 2010, 21:55:56 ---Ekipa koja je kupila prošle godine veli da se nisu baš nešto pokazala, ali za tu lovu to je to...
--- Kraj citata ---
kolko para,toliko muzike
TihomiR:
trebao bi neko kisno odijelo.. jednodjelno ili mozda cak samo donji dio posto imam jaknu koja je "vodonepropusna".. molim vase neke preporuke.. jer tema dugo nije bila aktivna
derbiGP1:
--- Citat: TihomiR - 04 Lipanj, 2011, 16:40:24 ---trebao bi neko kisno odijelo.. jednodjelno ili mozda cak samo donji dio posto imam jaknu koja je "vodonepropusna".. molim vase neke preporuke.. jer tema dugo nije bila aktivna
--- Kraj citata ---
moja nepropusna jakna izdrzala 5 kilometara ako i toliko ove godine na putu do mora...imas ixs za nekih 300 kuna u motobenconiu u zagrebu ako se ne varam. moras imat i gore i dolje vjeruj mi
TihomiR:
--- Citat: derbiGP1 - 24 Srpanj, 2011, 19:32:56 ---moja nepropusna jakna izdrzala 5 kilometara ako i toliko ove godine na putu do mora...imas ixs za nekih 300 kuna u motobenconiu u zagrebu ako se ne varam. moras imat i gore i dolje vjeruj mi
--- Kraj citata ---
kupio jednodijelno kod šepića.. super je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju