Neznam dali znate ali spajanjem led diode na izlaz za zvučnike dobijete blicanje po basovima.
=D znate da imam soundoard pod sicom pa mi vrag ne da mira
Maloprije sam spojio na liniju led diodu iz neke igracke sto je bilo oko nekom medicu....ugl stvarno dobro blica...malo sam prejako pojačao pa je pregorjela.
Sad gledam na internetu i ima neka jacina...nest 5000mcd i 15000mcd...i koliko vidim 15000mcd(mislim da su to mikro kronomi,ili mikro krodom...) jace svjetli pod istom snagom struje, a i kut osvjetljenja je drugaciji (5000 30° , 15000 20°)
E sad na skuter : -Mislim to staviti u nekakvo crijevo, prozirno i punjeno,onak tvrdo ako znate kako to izgleda.
-Ako ne tako cjev bi napunio vodom i onda stavio diode...
- Stavio bi i 2 bijele diode ali izvan crjeva, samo da ovak blicaju...
E sad u cjev mislim stavit ove od 15000, jer ako stavim malo duže crjevo da ne bude na sredini tamnije, a van bi stavio ove po 30° jer bi bile na ploci pa bi blještale u "nebo" pa ovak kad bi se sastrane gledalo bolje bi se vidjelo.
Sve je to lako napravit, ali moja pitanja su: -koje bi crjevo bilo dobro da što bolje blješti (puno,prazno,punjeno necim...)
-znam da ima ona tekućina što je floroscentna...prozirna je i ako svjetli plavo, tekućina će biti plava...ista stvar sa ostalim bojama...kako se ta tekućina zove,gdje to nabavit, za kolko para?
Da onda s tim napunim cjev
-gdje ima onog čuda, crne boje,neka guma, ugl izgleda kao crjevo i kad se zagrije to se stisne, pa bi to stavio preko ledica koje se nalaze na rubovima cjevi da bi bilo bolje rasprostiranje svjetlosti.