Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Tuning kineza...
tonch08:
--- Citat: Infernus - 06 Listopad, 2009, 23:01:28 ---Procitao sam par postova prije da netko kupuje rolice.
NEMOJ SLUCAJNO RMS!!! NISTA NE VALJAJU!!!
--- Kraj citata ---
Ja bi kupio za svoj 125ccm... Po cemu nevaljaju? Ako od rms nevaljaju, onda od kojeg proizvodjaca su dobre?
Infernus:
Od kojeg proizvodjaca su dobre ti ne mogu reci jer nisam previse isprobavao, ali imao sam 16x13 RMS 4.7g i nakon 2000 km (200 +/-) ni jedna od 6 komada nije bila okrugla, za razliku od serijskih koje sam imao prije njih (otprilike toliko km). Brzo se trose, al za ustimavanje ih mozes uzet jer nisu tu da traju a jeftine su.
Et, tolko od mene, nadam se da sam pomogao :)
tonch08:
--- Citat: Infernus - 07 Listopad, 2009, 12:33:26 ---Od kojeg proizvodjaca su dobre ti ne mogu reci jer nisam previse isprobavao, ali imao sam 16x13 RMS 4.7g i nakon 2000 km (200 +/-) ni jedna od 6 komada nije bila okrugla, za razliku od serijskih koje sam imao prije njih (otprilike toliko km). Brzo se trose, al za ustimavanje ih mozes uzet jer nisu tu da traju a jeftine su.
Et, tolko od mene, nadam se da sam pomogao :)
--- Kraj citata ---
Pomogao si mi... hvala :icon_biggrin:... samo me jos cjena zanima...neki kazu 60 kn... neki 250 kn sad nznam koja je max cjena... Kazes da si vec kupovao, onda vjerojatno i znas cjenu naj skupljih.. :toothy3:
Infernus:
Ja isto cujem svakakve niske cjene, 60, 50 itd. al to je samo po usmenoj predaji xD
Tu di zivim nema bas puno moto ducana pa sam bio prisiljen robu platiti vise nego treba (tih par ducana dere cjene jer znaju da je konkurencija tek u Zg xD) i izasle su me 150 kn. Siguran sam da se moze i za manje nabaviti al moras ic negdje di ima puno ducana pa jedan drugog *ebu s cjenama inace ti bar stotka ne gine.
Buduci da se ova tema puno cita, moram to iskoristit xD
Dal na baotian ide ovo kvacilo i zvono? DR Minarelli 107 mm (Piaggio 50cc, Peugeot 50cc) i BGM Pro Evolution zvono
Ajd ako neko zna, cijeli forum sam postambiljao s ovim i slicnim pitanjima, niko nigdje nista korisno ne odgovara...
tonch08:
hahaha :laughing9: ok... :icon_biggrin: tu di ja zivim ima 3-4 ducana s tim sranjima... i ima jako velik ibor. pa cu pogledat kolike su cjene... mozda i uzmem odma ako nisu skupe :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju