Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Tuning kineza...

<< < (13/28) > >>

zeto:
pošto je Agil zaključao temu, o tuningu baotiana, i kako kaže......da sve pročitano u temi treba zaboraviti i da tuning GY6 mašine započinje sa 80cc.......

ja ga molim da obrazloži svoj odgovor,te da otključa temu.......lako je nešto raći, te zatvoriti vrata.......treba i stajati iza toga......

ovo je forum gdje treba biti sloboda govora, i pronalazak novih rješenja.......a on to svojim postupkom uskračuje

pozz

tonch08:

--- Citat: zeto - 05 Listopad, 2009, 23:05:24 ---pošto je Agil zaključao temu, o tuningu baotiana, i kako kaže......da sve pročitano u temi treba zaboraviti i da tuning GY6 mašine započinje sa 80cc.......

ja ga molim da obrazloži svoj odgovor,te da otključa temu.......lako je nešto raći, te zatvoriti vrata.......treba i stajati iza toga......

ovo je forum gdje treba biti sloboda govora, i pronalazak novih rješenja.......a on to svojim postupkom uskračuje

pozz

--- Kraj citata ---
WTF? :lolboljesuti: hahahaha.... ovdje se govori o 125 ccm... I sada cu reci nesta nevezano za moju temu da za svaki skuter postoji poseban tuning... neki to neznaju zat sto nemisle... probaj te malo ostavit se tih kitova od 80 ccm i 165ccm (mada to nije losa ideja)... pogledaj na netu kolko ima jeftinih a kvlitetnih stvari za dobar tuning...evo ja promjenio spuh i ubrzava ko bljesav... u palnu su mi fgljiva i tvrdji feder u kvacilu...i nis drugo...

tonch08:

--- Citat: zeto - 05 Listopad, 2009, 23:05:24 ---pošto je Agil zaključao temu, o tuningu baotiana, i kako kaže......da sve pročitano u temi treba zaboraviti i da tuning GY6 mašine započinje sa 80cc.......

pozz

--- Kraj citata ---
a sry krivo sam te nes svatio... :icon_biggrin:

Infernus:
Procitao sam par postova prije da netko kupuje rolice.
NEMOJ SLUCAJNO RMS!!! NISTA NE VALJAJU!!!

MaXoVaC:

--- Citat: Infernus - 06 Listopad, 2009, 23:01:28 ---Procitao sam par postova prije da netko kupuje rolice.
NEMOJ SLUCAJNO RMS!!! NISTA NE VALJAJU!!!

--- Kraj citata ---
sto.....meni su extra....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju