Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Tuning kineza...
MaXoVaC:
i sta kazes na onu frendovu 9-ku..........i imaju li vasi baotianeri onaj dio sto se vidi na prvom snimku.. :headbang: :headbang: :hello: :hello:
luna500rr:
Devetka zakon :headbang:
Mislim da onaj dio imaju i neki stariji baotjani, trpin baotjan star 3-4god ima naprjed abs, oba kola disk i ima i tu stvar, mada nevjerujem da to utjece na preformanse...
MaXoVaC:
jel mogu na mog kineza rolice od trekkera???
i kolike bih trebao staviti 0.5g lakse?
luna500rr:
--- Citat: MaXoVaC - 28 Rujan, 2009, 22:13:38 ---jel mogu na mog kineza rolice od trekkera???
i kolike bih trebao staviti 0.5g lakse?
--- Kraj citata ---
Mogu...
U tebe su serijske oko 6-6.5, a na sf-u su 7g, a u trebera su ili iste ili teže, tako da ti nece pomoci...
Najbolje ti je u trgovinu i uzeti 4.5-5.0g rolice... Dimenzije su ti 16x13 :hello:
tonch08:
--- Citat: MaXoVaC - 28 Rujan, 2009, 21:37:19 ---po cemi si zakljucio da je rastelan prenos?
i da ti kazem moj kinez je brzi od lune....neznam...kako al je brzi.....kada startujem tu mi pobjegne 2-3metra i onda poslije je ja ostavljam...
--- Kraj citata ---
yeap.... baotian bogami je puno brzi.... jest da je 2t explozivniji (ako se radi o tom modelu) i ima bolje ubraznje...ali ipak je tromiji od 4-t... meni su ipak u prednosti 4-t od 2-t...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju