Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Tuning kineza...
tonch08:
--- Citat: MaXoVaC - 28 Rujan, 2009, 22:02:13 ---i sta kazes na onu frendovu 9-ku..........i imaju li vasi baotianeri onaj dio sto se vidi na prvom snimku.. :headbang: :headbang: :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
Nisam skuzio sto je to tocno bilo na toj snimci... :icon_scratch:
Drnda:
da da, sa 50 kmh pocne razvrtavanje, i razvrtava se jos 50 kmh do max brzine mos mislit :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
pa slabije onda ide hacov trekker
tonch08:
i da... danas sam se vozio sa svojim kinezom i probao sam malo zarostiljat gumu :toothy10:(ionako cu je mjenjat...) I primjetio sam nesta kod serijskih guma... ove kineske su kao plasticne... napocetku lagano zaskripe puste malo dima i dalje samo sume... frend ima Huataina 125 ko i ja (sve isto osim spuha i mortizera koji su kod njega serijski) sa michelinkama... pocne i on rostiljat ono guma se skripi da ogluvis, dimi da nis nevidis... da li su stvarno tako lose serijske gume od michelina i bridgestonea?
MaXoVaC:
to za razvrtavanje..neznam....ipak mislim da mi trebaju teze rolice :toothy10:
i mogu rostiljat gumu....samo skripi i ne dimi se... :headbang:
R@kija:
--- Citat: tonch08 - 30 Rujan, 2009, 20:50:47 ---i da... danas sam se vozio sa svojim kinezom i probao sam malo zarostiljat gumu :toothy10:(ionako cu je mjenjat...) I primjetio sam nesta kod serijskih guma... ove kineske su kao plasticne... napocetku lagano zaskripe puste malo dima i dalje samo sume... frend ima Huataina 125 ko i ja (sve isto osim spuha i mortizera koji su kod njega serijski) sa michelinkama... pocne i on rostiljat ono guma se skripi da ogluvis, dimi da nis nevidis... da li su stvarno tako lose serijske gume od michelina i bridgestonea?
--- Kraj citata ---
da..i to puno puno bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju