Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Derbi GP1

<< < (5/8) > >>

replcnt:
bog te je... mi se u bosni sa 12 godina igrali na pijesku još.!!!  treba te istuć  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

X-Thug:

--- Citat: replcnt - 17 Studeni, 2007, 18:02:28 ---bog te je... mi se u bosni sa 12 godina igrali na pijesku još.!!!  treba te istuć  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

--- Kraj citata ---
ja nisan ima nego biciklu i patike...mozda bi dobia neki polovni romobil,al skuter nikako

milja180sp:
Decki neki dobavate motor prerano i jos to malo brze. moj prvi motor je bio tomos kolibri kad sam imo 6 godina ,nisam znao ni upaliti ga. a vasi roditelji vama kupuju motore koji idu po 90kmh. prvo se na tomosu ucite voziti . nemam ja nista protiv vas i vasih motora ,ali dan dans vidim decke kad krecu idu s motorom ljevo desno i onda se vidi koliko iskustva imaju . Decki pazi te se i kupuj te si motore s piaggo masinama ,naj kavlitetniji su . i sto veceu colazu feluga jer je motor stabilniji... ako se zelite ludirati na stazu i po gasu... ima dosta mladi vozaca koji se glupiraju ,a neznaju ni voziti bicikl kak treba.. Nema vozaca iskusnog koji nije pao nijedamput , pa prema tome niko ovdije nije profesjonalac da kaze nesto... :)

srka:
a jbga on skoro kolko godina ima ima i tolko motora.A dobro rano je počeo skupljat iskustvo

X-Thug:
je slazem se sa miljom u svemu tome ja san prvo vozia tomosa sta je najslicnije bicikli,pa posli toga baotian i sad srku...a milja i tebi u profilu pise da imas 16  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju