Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Derbi GP1
pitaNS:
moj prvi motor je isto bio colibri :toothy10:, kojeg sam dobio sa 15 god. pa sam posle toga vozio automatik jedno 2 god. pa apn6 isto 2-3 godine..
Tako da sam prošao sve te mopede na kojima se uči zanat...
A ne oma sesti na neku jaču mašinu a nisi prošao školu...
stark1:
prvi mi je speedfight2
imam ga vec 2 godine i samo jednom tresno
milja180sp:
--- Citat: X-Thug - 18 Studeni, 2007, 13:27:17 ---je slazem se sa miljom u svemu tome ja san prvo vozia tomosa sta je najslicnije bicikli,pa posli toga baotian i sad srku...a milja i tebi u profilu pise da imas 16 ;D
--- Kraj citata ---
Imam ,ali ja vec skuter vozim od 1998.god. a tad je bio pojam skuter i imam vise iskustva , nekazem da znam voziti i da sam prfesionalac ipak vozim 10 godina motore.. neki su tu poceli nedavno vozit ,pa misle da su najbolji.. Po mom se moze reci da je Gajs prfesionalac ,decko je dokazo u svakavim natijecnjima sto sto se tice auto-moto sporta.. I odlicijima...
srka:
mislim da smo malo skrenuli s teme
Tommek:
--- Citat: milja180sp - 04 Srpanj, 2007, 10:56:17 ---
--- Citat: ZG Hrc - 20 Lipanj, 2007, 11:02:02 ---E pa nebute ga vidli... :nono:
Bio jedan dečko u županji...i nije mogo proć tehnički...
Po pravilniku PH Skuteri...max dozvoljena veličina kotača je 13cola, a on ima 14...i prijenos mora bit preko varijomata, a on ima lanac...
I ono kaj je napiso eladio u testu...ono zadnje...
Pa bilo bi fora da se napravi koji test na marofu s vozačima iz PH... ;D
--- Kraj citata ---
derbi ima prenos prek variomata i onda na lanac ,a ima derbi open koji ima od runnera masinu i trebalo bi onda staviti samo felge od runnera starog i to je to .. pa bilo bi fora napraviti test ,ali samo sa vozacima koji znaju voziti
--- Kraj citata ---
u cem je to fora napraviti sa openom kad je samo druga maska a masina isti qjurac???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju