Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

serdarevic problem!!!

<< < (2/9) > >>

minarelli:

--- Citat: black-rox - 17 Rujan, 2009, 00:03:13 ---Kupi starcima čepiće za uši,ima ih u ljekarni  :laughing7:

Ma jedino šta ti preostaje je db kiler koji smanjuje buku,ali ni to ti neće jako pomoć jer će se i dalje prejako čut

--- Kraj citata ---
di ima za kupit taj db killer i koliko para i jel ima di slika da vidim kako to izgleda

mrcina:
ovako serdarević nema db killer i gotovo, dok me g.serdarević ne uvjeri a t+o je da stavi sliku svog db killera ja neču preporučati kupovinu istog.

serdarević ti nema homologaciju te vožnja na skuteru sa istim ti je isto kao skidanje blokade na 50ccm skuterima.

dok se to ne riješi a što sam govorio da to sredi i nije me htio slušati bolje da vam skuter spava zimski san nego da vas policija kažnjava.

dakle 2000kn serdarević + kazna od 700kn + vanredni tehnički150/200kn te skidanje tablica te ponovni tehnički kad ste vratili auspuh orginalni gore 150/200kn ispada da vas serdarević dođe više nego aftermarket auspuh 4road koji ima dbkiller te dođe 2800kn u našim dučanima.

black-rox:
Vavik ti povedaš jednu te istu glupost,nema db kiler,a meni je radil prvome jedan auspuh sa db killerom i taj killer je koštal samo 100kn,druga stvar sa takvim auspuhom se užitak voziti,na trenutak pomisliš da voziš motor,a ne skuterić,kaznu dobiješ hm di se to dobije kazna za to kod nas u rijeci ne sigurno..........

mrcina:
u rijeci nije bila akcija zarazliku od zagreba ali nebih se čudio da prošire to na cijelu RH.

daj slikaj taj jebeni db killer koji imaš ako možeš.

igra ti je da od svih koji imaju serdareviča velikaaaaaaaa večinaaaaaaaaa nema db killer tj. 99,99% i svi oni su na tapeti kad ih zaustavi policija u zagrebu upravo stoga što nitijedan od njih nema homologaciju te nije ispravan motor.

dakle auspuh mora biti homologiran ako ništa drugo barem za naknadnu ugradnju  a ako nije mora se atestirati cijeli skuter da bi se nehomologirani auspuh mogao uopče koristiti na njemu u cestovnoj upotrebi.

sada če serdarević morati napraviti to inače bu bilo nezadovoljnih korisnika ali koliko sam tu pročitao ogradio se od toga na način da je na spuh stavio naljepnicu da on nije za cestovnu upotrebu.

i eto vam banane.

Crni91:
http://img124.imagevenue.com/img.php?image=77685_270920081376_122_867lo.jpg

http://img232.imagevenue.com/img.php?image=77691_260920081369_122_121lo.jpg

:glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju