Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

serdarevic problem!!!

<< < (3/9) > >>

black-rox:
Evo crni je stavio moje slike,pa naravno čovjek se ogradio,lipo piše only for race i bok :icon_thumright:

mrcina:
e to je 0 bodova to uopče nije db killer več uzlaz sa manjim promjerom.

dbkiller je sasvim nešto drugo, ovo uopče ne smanjuje buku u stilu db killera. znam to iz iskustva jer sam prodao serdareviča sa ovakvim izlazom koji nije niš tj. 1% je smanjio buku.

da bi smanjio buku na prihvatljivu razinu to mora ponoviti jer za ovo je ocjena 1 iz rada ali iz zalaganja bi prošao.

black-rox:

--- Citat: mrcina - 17 Rujan, 2009, 16:59:47 ---e to je 0 bodova to uopče nije db killer več uzlaz sa manjim promjerom.

dbkiller je sasvim nešto drugo, ovo uopče ne smanjuje buku u stilu db killera. znam to iz iskustva jer sam prodao serdareviča sa ovakvim izlazom koji nije niš tj. 1% je smanjio buku.

da bi smanjio buku na prihvatljivu razinu to mora ponoviti jer za ovo je ocjena 1 iz rada ali iz zalaganja bi prošao.

--- Kraj citata ---
Čuješ ako želiš tiši i homologiran auspuh kupi si leovince sbk ili 4road,meni nikada nije bila bitna homologacija ni da li ima db killer,a vidim i da dečkima koji su ga kupili rijetko ko pita db killer,to je za penziće :hello:

Nikon:
kad dignu kazne malo vise i kad pocnu provjeravat vidit ces onda penzije  :icon_biggrin:

kristijanSR70:
SORY ZA UPAD, SLJEDEĆE :

zanima me koji onda spuh smijem imat po toj homologaciji kako vec....osim toga of road i serijskog spuha
šakal,deak,?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju