Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Stoppie?!
Luka 0101:
--- Citat: Biker(ss) - 18 Rujan, 2009, 12:09:10 ---Stisnut jače kočnicu i kad te poćne dizat popuštaš koćnicu da se kotać kotrlja, hvataj vagu.
Ti si stao zato sto si do kraja stisnuo kocnicu pa se kotac zablokirao....treba se zaletit s 20 i onda dignut ali ne jako sisnut kocnicu, nego tek toliko da zadnji kraj drži u zraku.
--- Kraj citata ---
ti fala bogu znas to napravit jelda??
AdrO:
i kad ga spuštaš sa prednjeg stisni zadnju kočnicu da ublažiš udarac :icon_thumright:
Rossi:
--- Citat: AdrO - 18 Rujan, 2009, 13:45:38 ---i kad ga spuštaš sa prednjeg stisni zadnju kočnicu da ublažiš udarac :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
eh to mi je trebalo :D a ne da lupi svaki put ...jos samo da ova kisa stane i sve ce bit super....
RimSo:
Neki dan sam cuo jednu pametnu izjavu :
Stunter nije stunter ako pita kako se sta radi !!!
Znaci..skuter, gas, kocnica i asfalt..sam kontaj...pravi svoj stil..a postoji jos jedno..ako si nadaren ici ce veoma brzo..ako nisi..onda neka ti je Bog na pomoci ko i meni..
Rossi:
--- Citat: RimSo - 18 Rujan, 2009, 16:17:27 ---Neki dan sam cuo jednu pametnu izjavu :
Stunter nije stunter ako pita kako se sta radi !!!
Znaci..skuter, gas, kocnica i asfalt..sam kontaj...pravi svoj stil..a postoji jos jedno..ako si nadaren ici ce veoma brzo..ako nisi..onda neka ti je Bog na pomoci ko i meni..
--- Kraj citata ---
ma ja i nisam stunter nikad ni bio...ne zanima me to toliko..samo osnovne stoppie i malo na zadnjem nesto i to je to....za ostalo nemam ni volje..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju