Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Stoppie?!
Rossi:
Mozel neko od stuntera objasnit sta i kako se radi ?? pokuso sam sam vjezbat i slicno ali nikako da dignem prednji tocak i da nastavim vozit i ako se digne digne se i odma stane skuter...imal kakav fazon ...gledo sam meni se cini gustafson onaj ...on prije nego krene zadnji dio kao malo tisne dole da amortizer zadnji odradi svoje i onda se naprijed malo nagne naravno sve uz kocnciu..uglavnom dan e pametuje ja previse neka neko objasni ...kako pousat sta radit i kako ide pa cemo nesto tkontat u praksi :D
Luka 0101:
neznam za skut ali na motoru sam to radio ovako..
malo sam se vise nagnuo napred sisnuo lagano kocnicu, pustio ju i onda opet stisnuo al jace.. i to je bilo to..
Rossi:
--- Citat: Luka 0101 - 16 Rujan, 2009, 19:04:56 ---neznam za skut ali na motoru sam to radio ovako..
malo sam se vise nagnuo napred sisnuo lagano kocnicu, pustio ju i onda opet stisnuo al jace.. i to je bilo to..
--- Kraj citata ---
aha thx...ajmo jos da cujem ove stuntere sta oni kazu pa da idemo sutra nesto pokusat :D
Iwo SR Tuono:
odi van vježbat i pazi da te ne prevagne pa da nosem ne zakopaš asvalt, jedino ćeš vježbom skontat kako napravit dobar stoppie, pametovanje po netu nije nikoga učinilo stunterom :headbang:
gumy:
nađi dobar asfalt da ti prednji nebi pobjego.
ja koljenima se naslonim na masku ispod volana i kad stisnem prednju tjelom cimnem još skuter i onda samo doziraš kočnicu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju