Ostalo > Svijet računala i mobitela

n96 garmin xt problem

<< < (11/12) > >>

gokiSP:
a koji mob?

djsmola:

--- Citat: gokiSP - 29 Rujan, 2009, 22:56:25 ---a koji mob?

--- Kraj citata ---

N95,radilo mi je i odjednom prestalo,sad vise nece nikako,ni s novim garminom,hehehe, ma necu se zivcirat nek ide u .....

Pupo:
Vidiš onda da možeš uhvatiti signal, a ni meni nebude skoro nikad 100% jačina. Dovoljno ti je 2 crtice :D Sad bi ti trebao lakše hvatat satelite jer navodno kao pamti zadnju lokaciju pa brže vata signal sljedeći put ako je lokacija ista ili neka blizu...

goki, nisam rekao da neradi ako neformatiraš već samo da sam na dosta mjesta vidio preporuku da se formatira kartica prije instalacije! Inače, meni su na mobilnom svetu pomogli X puta oko navigacije. Od uputa do softvera :icon_biggrin:

gokiSP:
ma znam da nisi rekao nego ja samo kazem da nisam formatirao karticu a radi super..90%imam 3 crtice signala i uvijek fino radi.. :icon_biggrin:

ja sam sve to uspio ubacit u pogon uz pomoc turtorijala sa caffe mobil foruma..samo su tamo malo prestrogi admini i modovi al ok da se nac korisnih stvari  :icon_biggrin:

djsmola:
Evo gaaa, proradilo, nije mi signal 100 posto al radi.. Ono dok mi je cekao kao bolju gps preciznost tamo je samo stajalo i nije mrdnulo,sad je doslo do istog postotka otprilike i prebacilo na ono kalkuliranje rute....

Jel moze sad mob mjerit precizno brzinu preko navigacije?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju