Ostalo > Svijet računala i mobitela
n96 garmin xt problem
djsmola:
ma di god da odem nece nikako,vec razmisljam na reinstalaciju garmina,nisam trazio po netu,valjda nije neki problem..
Pupo:
--- Citat: djsmola - 28 Rujan, 2009, 16:16:00 ---Meni stalno pise ˝cekam bolju GPS preciznost˝ , di god da odem nace da ga ......
--- Kraj citata ---
Otiđi negdje na dvorište i upali garmina i ostavi mobitel na nečemu da stoji par minuta i ako neuhvati signal, preporučam reinstalaciju. Isto tako kad budeš reinstalirao, neznam zbog kojeg razloga, garmin puno bolje radi kada ga instaliraš na svježe formatiranu karticu. Ovo nisam vjerovao dok nisam sljedeći put stavljo garmina i uvjerio se da je istina (lakše uhvati signal, brže radi) Ako nebude radilo ni nakon reinstalacije, imas problema s mobitelom, tj sa gps antenom
djsmola:
--- Citat: Area51 - 29 Rujan, 2009, 21:43:26 ---Otiđi negdje na dvorište i upali garmina i ostavi mobitel na nečemu da stoji par minuta i ako neuhvati signal, preporučam reinstalaciju. Isto tako kad budeš reinstalirao, neznam zbog kojeg razloga, garmin puno bolje radi kada ga instaliraš na svježe formatiranu karticu. Ovo nisam vjerovao dok nisam sljedeći put stavljo garmina i uvjerio se da je istina (lakše uhvati signal, brže radi) Ako nebude radilo ni nakon reinstalacije, imas problema s mobitelom, tj sa gps antenom
--- Kraj citata ---
Eo sad je bio 10ak min na kanti za smece :zubo: i doslo je recimo na 90 posto i tu stoji stalno..ma probat cu ja reinstalirat,samo nezz ako formatiram karticu,oce mi se mozda poremetit i hack :toothy11: :dontknow:
gokiSP:
ja nisam formatirao karticu a radi super...jesi u postavkama iskljucio BT gps i assisted gps i ukljucio integrirani i network based?
djsmola:
--- Citat: gokiSP - 29 Rujan, 2009, 22:08:56 ---ja nisam formatirao karticu a radi super...jesi u postavkama iskljucio BT gps i assisted gps i ukljucio integrirani i network based?
--- Kraj citata ---
Jesam,evo sad sam ga ponovno reins..... sad jos ubacujem mape pa cemo vidjet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju