Općenito > Generalno o skuterima
blokade na SF-3
vktr:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Rujan, 2009, 18:01:26 ---iskreno sf3 je skoro pa kinez, tako da nebi trebao biti skuplji... :laughing7:
--- Kraj citata ---
istina, svi ovi noviji pežotovi su kinezi, jbt kad vidim đetforsa od frenda, ko igračka neka, pogle ti samo te oklope na njemu, kako su loše pofarbani, i ćukice :nono:
al opet baš dabi trojku dali jeftinije neg dvojku, ne vjerujem
sprint_:
pa nista cudno sto je 3000 KM... :icon_scratch: nema diska nazad nema vodeno dva velika (-)....vanjski izgled mu je samo sminka i to je to...ostalo je kao neki kinez...nabacim sutra slike :)
RimSo:
--- Citat: sprint_ - 16 Rujan, 2009, 18:15:03 ---pa nista cudno sto je 3000 KM... :icon_scratch: nema diska nazad nema vodeno dva velika (-)....vanjski izgled mu je samo sminka i to je to...ostalo je kao neki kinez...nabacim sutra slike :)
--- Kraj citata ---
To onda i nije SF3....znas odkad peugeot nije zbacio seriju sa dobošom ??? To su davno prekinuli tako da bi sad bila velika glupost i s obzirom na manju cijenu da bace dobos na novi model skutera...
sprint_:
jeste sigurno SF....vidjet cete na slikama sutra...i napisao sam da imas 2 verzije tu jeftiniju bez diska bla bla...i onu s vodenim diskom itd...tako mi prodavac rekao i da zaboravi dobio sam 15% popusta...znaci cjena od 3000 je veca za 15 % :toothy11:
RimSo:
Standard verzija...znaci naprijed nazad disk..dal sad vodeno il zracno tu je pitanje al vodenjak je 80%....
Ovako lici na novu SR sa njuskom i repom..sredina i sic je ostalo slicno kao na SF2...gledam izgled masine je isti plus nova vilica..znaci SF3 nije na mono vilici..
To bi bilo moje zapazanje i nevjerujem da ima dobos verzija...provjeri dobro da nije kinez..jer u Bosni Pegueot VClicka su prodavali pod tim imenom a citav je kinez..isti boatian..lbc...il kako vec kod nas..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju