Općenito > Generalno o skuterima

blokade na SF-3

<< < (2/9) > >>

sprint_:
dobar je sad u ovaj koji dan kad blokade poskidam cu vam reci tacne utiske,moram pogledati sta je s cdi-em jeli se mora cijeli mjenjat ili ona roza zica postoji koja se cvika....sf3 verzija bez diska zadnjeg i vodenog hladj. je okruglih 3000 KM....a imas i verziju s diskom vodenim i tako to...ne vozim puno peugeot jer dobio sam i typhon-a :toothy9:

radomir.g:

--- Citat: sprint_ - 16 Rujan, 2009, 15:45:21 ---dobar je sad u ovaj koji dan kad blokade poskidam cu vam reci tacne utiske,moram pogledati sta je s cdi-em jeli se mora cijeli mjenjat ili ona roza zica postoji koja se cvika....sf3 verzija bez diska zadnjeg i vodenog hladj. je okruglih 3000 KM....a imas i verziju s diskom vodenim i tako to...ne vozim puno peugeot jer dobio sam i typhon-a :toothy9:

--- Kraj citata ---

Kod 2T se nista ne sece oko struje! ;) To vazi samo za neke 4T...

RimSo:

--- Citat: sprint_ - 16 Rujan, 2009, 15:45:21 ---dobar je sad u ovaj koji dan kad blokade poskidam cu vam reci tacne utiske,moram pogledati sta je s cdi-em jeli se mora cijeli mjenjat ili ona roza zica postoji koja se cvika....sf3 verzija bez diska zadnjeg i vodenog hladj. je okruglih 3000 KM....a imas i verziju s diskom vodenim i tako to...ne vozim puno peugeot jer dobio sam i typhon-a :toothy9:

--- Kraj citata ---

Hos reć SF3 1500€...nes mi to pravo jeftino stari...

vktr:

--- Kraj citata ---
jesi siguran ti da si kupio spidfajt 3 a ne neku kopiju?
daj nabaci neku sliku

Drnda:
iskreno sf3 je skoro pa kinez, tako da nebi trebao biti skuplji...  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju