Tehnički kutak > Tuning skutera

kombiniranje rolica

<< < (2/3) > >>

dionysus_:

--- Citat: dhorvat - 15 Rujan, 2009, 13:05:51 ---Za probu možeš staviti i razliku i 2+ grama ali definitivno se nemoj tako voziti. Kad odrediš koja ti je gramaža najbolja "formula: (teže_rolice + lakše_rolice) / 2" onda kupiš tu gramažu i voziš se ko čovjek  :laughing7:

S tim da paziš da rolice stavljaš u vario u krug po šemi teža-lakša-teža-lakša-teža-lakša  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

možeš li mi reći zašto se ne smije vozit s takvim rolicama? primjer: ja imam 3 dosta teže(plave) i 3 dosta lakše(žute) zajedno su lakše od mog kompleta 3,7g i tako se vozim već par tkm..

ne kažem da je to dobro, ali ništa mi se nije dogodilo na motoru pa jel može neko objašnjenje da naučim..tnx

B.E.G.A:

--- Citat: dionysus_ - 16 Rujan, 2009, 20:59:24 ---možeš li mi reći zašto se ne smije vozit s takvim rolicama? primjer: ja imam 3 dosta teže(plave) i 3 dosta lakše(žute) zajedno su lakše od mog kompleta 3,7g i tako se vozim već par tkm..

ne kažem da je to dobro, ali ništa mi se nije dogodilo na motoru pa jel može neko objašnjenje da naučim..tnx

--- Kraj citata ---

Ja sam imao kombinaciju 7 i 6 grama i tako sam vozio 2tkm i nije ništ bilo,osim što su se lakše duplo više i brže potrošile od težih.

Zucho:

--- Citat: dionysus_ - 16 Rujan, 2009, 20:59:24 ---možeš li mi reći zašto se ne smije vozit s takvim rolicama? primjer: ja imam 3 dosta teže(plave) i 3 dosta lakše(žute) zajedno su lakše od mog kompleta 3,7g i tako se vozim već par tkm..

--- Kraj citata ---
Nitko ne veli da se ti ne smijes tak vozit, ali nije pozeljno.Radi se o tome da sve kaj se vrti oko 10000 RPM-a, ili vise, zahtijeva balans od 2-2,5G! Centrfugalna sila je "zlo" i "unistava" sve kaj nije dobro balansirano, znaci trpe ti lezajevi radilice!

Zeljac:
jer se ne bi zaletavo ,, ??? i cuko nikad to nisam radio pa me zanima .. ???? ali po mome sta dobijes sa time . ???

dionysus_:

--- Citat: Zeljac - 16 Rujan, 2009, 23:18:56 ---jer se ne bi zaletavo ,, ??? i cuko nikad to nisam radio pa me zanima .. ???? ali po mome sta dobijes sa time . ???

--- Kraj citata ---

ok, ...ma ne vrti se moj tak visoko...neznam na kolko, al nije sigurno 10000 RPM

ma nebi ni ja to radio, tako mi je majstor poštelo da bude najbolja kombinacija za ovaj spuh  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju