Tehnički kutak > Tuning skutera

kombiniranje rolica

<< < (3/3)

VoRdA_NRG_MC3:
ja imam kombinaciju 4,3 i 5,1 i sve ok..

opijum:
malo sam olakšao serijske 6.5g probušio ih vecim borerom ;D sad su 5.5g.Nisu sve tocno 5.5g razlika u gramazi je od 0.01-0.04g mislim da je to zanemarivo.Skuter ide bolje nego sa lakšima 4.8 ili težima 6.5.jel ima ko federe kvacila za prodat da ne moram komplet kupovat? Crvene

dhorvat:

--- Citat: Zucho - 16 Rujan, 2009, 21:19:53 ---Nitko ne veli da se ti ne smijes tak vozit, ali nije pozeljno.Radi se o tome da sve kaj se vrti oko 10000 RPM-a, ili vise, zahtijeva balans od 2-2,5G! Centrfugalna sila je "zlo" i "unistava" sve kaj nije dobro balansirano, znaci trpe ti lezajevi radilice!

--- Kraj citata ---

Neznam na kolko kilometara bi to trebalo rasturit ležaj radilice ako meni na kitu 27000+ km drže i još uvijek se vozim a NIKAD nisam imao 6 istih rolica u variomatu  :icon_biggrin:

Zucho:

--- Citat: dhorvat - 17 Rujan, 2009, 09:55:59 ---Neznam na kolko kilometara bi to trebalo rasturit ležaj radilice ako meni na kitu 27000+ km drže i još uvijek se vozim a NIKAD nisam imao 6 istih rolica u variomatu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ne mora se to dogoditi, ali nije pozeljno to tak stavljati, ocigledno nemas veliku razliku u gramazi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju