Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: corky - 04 Kolovoz, 2007, 23:04:26Maxi skuter je skuter koji ima povečane gabarite i napravljen je za duže vožnje (karakterstično im je veći vjetrobreni -bolja zaštita vozača) stupanj udobnosti je na višem nivouznači definicija maxi skutera nema izravne povezanosti sa kubikažom motoradefinitivno se slazem sa tobom i greenliteom. po meni je osnovna razlika meduosovinski razmak. inace imas sulude primjere kao sto je vec neko prije primjetio:x9 125 ccm i x9 250, nexus 125 i nexus 250.a najbolji primjer mi je rasprava na forum.hr da li je mana skuter ili motocikl primjere kao sto je vec neko prije primjetio:x9 125 ccm i x9 250, nexus 125 i nexus 250.To vam je čisto trgovačko razmišljanje naših talijana kod kojih i majka ima cijenu.....To japancima nebi palo na pamet ali našim susjedima oće i zato su u trgovini maheri oni su tu svakom udovoljit.
Maxi skuter je skuter koji ima povečane gabarite i napravljen je za duže vožnje (karakterstično im je veći vjetrobreni -bolja zaštita vozača) stupanj udobnosti je na višem nivouznači definicija maxi skutera nema izravne povezanosti sa kubikažom motora
maksi skuter je skuter prikladan za vožnju maksimirom!
ja ja ja mein frend, das ist richtig, vas hast du gesagt.und jezt weiter mit dem maxi teme.