Tehnički kutak > Tuning skutera
idejno rjesenje: hladnjak
shegy:
e a da probas hladnjak klime od nekog auta? izmjeri dimenzije na sru koje bi ti pasale i odi u trgoviu di se prodaju auto djelovi i mjeri hladnjake i kad nadjes koji ti odgovara (od kojeg auta) javi se meni pa cu ti ja nabaviti polovni .. znam jako puno ljudi koji dilaju djelovima od auta...
a mozda bi pasao i kiler obicni od motora... a ako smetaju neke cjevcice to lako rjesis kod nekog majstora koji npr vari inox... zvarit ce ti odlicno... :icon_thumright:
J.U.R.C.A:
--- Citat: shegy - 15 Rujan, 2009, 10:05:29 ---e a da probas hladnjak klime od nekog auta? izmjeri dimenzije na sru koje bi ti pasale i odi u trgoviu di se prodaju auto djelovi i mjeri hladnjake i kad nadjes koji ti odgovara (od kojeg auta) javi se meni pa cu ti ja nabaviti polovni .. znam jako puno ljudi koji dilaju djelovima od auta...
a mozda bi pasao i kiler obicni od motora... a ako smetaju neke cjevcice to lako rjesis kod nekog majstora koji npr vari inox... zvarit ce ti odlicno... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Killer je aluminijski! tako da mora kod nekog ko vari aluminij!
J.U.R.C.A:
@ laki
neznam napamet dimenzije ali ono sto sam imao priliku vidjet je da je nesto vislji a uzi( naspram serijskog od spoa je kockastiji dok je sp ov kvadratni)
shegy:
--- Citat: J.U.R.C.A - 15 Rujan, 2009, 10:35:45 ---Killer je aluminijski! tako da mora kod nekog ko vari aluminij!
--- Kraj citata ---
pa da... al svaki majstor koji vari inox vari i aluminij... pa sam zato to napisao
Laki:
--- Citat: J.U.R.C.A - 15 Rujan, 2009, 10:36:47 ---@ laki
neznam napamet dimenzije ali ono sto sam imao priliku vidjet je da je nesto vislji a uzi( naspram serijskog od spoa je kockastiji dok je sp ov kvadratni)
--- Kraj citata ---
a od novih vx-r ova mislim da su isto malo uzi i vislji od sp-ovogo ili ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju