Tehnički kutak > Tuning skutera

idejno rjesenje: hladnjak

<< < (5/7) > >>

cone4u:
kompa, gore kiler koji stane, a ako je malo pod noge,iza felge prednje još jedan od 50 tke, nrgija,runera starijeg i to...
a kako izbjeć el pumpu, baš me zanima tko će ti napraviti blokove na mjeru da staviš unutarnju pumpu bez problema. gass :toothy12:

[SB]Replica 180:
@animatrix : super ideja,istrazit cu to malo  :headbang:

@joka: jel se ne moze slozit veliki blok da ide vodena unutra?  mali je pisurija za sloziti  :binkybaby: 
           btw. zbog ovog sam te htio zvati kroz koji dan  :toothy9: :toothy9: 
          cisti inbox i vrati mi spa!!!  :glasses9: :glasses9:

cone4u:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 14 Rujan, 2009, 23:39:35 ---@animatrix : super ideja,istrazit cu to malo  :headbang:

@joka: jel se ne moze slozit veliki blok da ide vodena unutra?  mali je pisurija za sloziti  :binkybaby: 

--- Kraj citata ---

mali je smijeh,to i sam znaš,dok veliki, nisam se niti trudio, tada je bosch bio zakon,a i opet bi to stavio kada bi išao nazad na tu kombinaciju, (možda na nekom drugom kosturu=
inbox prazan..
sp...hm, nove pločice, oba para, novi mali selenići u bloku,i na amortizeru,pikse,xenon koji ne blješti,guma, i ide savršeno s malo dorada... :happy6:
neznam šta ću, nudi mi se neka lova ok za skuter pa ću viditi...  :dontknow:,a modžda i ne 8)

J.U.R.C.A:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 14 Rujan, 2009, 23:39:35 ---@animatrix : super ideja,istrazit cu to malo  :headbang:

--- Kraj citata ---
jel ti od spa ne stane po sirini ili po visini?

ako se dobro sjecam maske od srke mislim da je problem u sirini?

onda taj problem rjesis sa 250 quasar hladnjakom!

Laki:
neodgovara hladnjak od sp-a po sirini. Jel imas dimenzije tog 250 quasar hladnjaka?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju