Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 70...Tuned By Danny
devil_ma-yela:
--- Citat: rakitje00 - 13 Studeni, 2009, 18:03:43 ---super je srka..daj snimi ubrzanje da vidimo kak ide..
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
frki22:
--- Citat: rakitje00 - 13 Studeni, 2009, 18:03:43 ---super je srka..daj snimi ubrzanje da vidimo kak ide..
--- Kraj citata ---
Drugu sedmicu budem napravio koji snimak pa ubacim :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: frki22 - 13 Studeni, 2009, 15:46:31 ---
ovo je prerada za bolje hladjenje, lako se i zatvaraju ako treba po zimi, ovi ventilacijski poklopci skinuti su sa starog jugica :)
Iza desnog otvora postavljen je mali kompjuterski ventilator 60x60mm za kojeg imam prekidac na volanu
--- Kraj citata ---
osjetis li da prolazi topli zrak po nogama? Inace ideja je jako dobra za grijanje koljena :frajer:
btw dobar skuter :icon_thumright:
wonderkid:
odlicno izlgeda motor samo bi mozda mogao maknut iza nosac tablice i napravit neki homade nosac inace ostalo sve odlicno i naravno baci video
andy:
--- Citat: SlowRider - 13 Studeni, 2009, 18:58:28 ---osjetis li da prolazi topli zrak po nogama? Inace ideja je jako dobra za grijanje koljena :frajer:
btw dobar skuter :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
O tak nečem sam ja razmišljao za na Aeroxa, pošto se dosta znao vozit po zimi i puše hladno po nogama, a tamo di rupa za posudu od vode onako toplo i ruku ugrijem bez problema.. Pa sam mislio sastrane nekak stavit, al nisam znao kak i šta.. Gledao sam ko od Runnerice starije onakvi otvori da prebacim si nekak.. Nebi bilo loše, a ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju