Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR 70...Tuned By Danny
tomof10:
nemoras kupovat top deklo dovoljno ti je da ga izbusis!
frki22:
--- Citat: tomof10 - 13 Studeni, 2009, 23:03:34 ---nemoras kupovat top deklo dovoljno ti je da ga izbusis!
--- Kraj citata ---
to se slazem :icon_thumright: ali kad sam isao u investiranje rekao sam idem do kraja, da sam mislio ustedit onda bi busio sigurno :)
--- Citat: SlowRider - 13 Studeni, 2009, 18:58:28 ---osjetis li da prolazi topli zrak po nogama? Inace ideja je jako dobra za grijanje koljena :frajer:
--- Kraj citata ---
pa osjeti se, nije neznam koliko ali opet dobro dodje :) mislim da bi savrseno rjesenje bilo staviti jos preko onu zimsku presvalku tucano urbano onda bi imao doslovno grijanje na motoru :)
--- Citat: andy - 13 Studeni, 2009, 20:46:17 ---O tak nečem sam ja razmišljao za na Aeroxa, pošto se dosta znao vozit po zimi i puše hladno po nogama, a tamo di rupa za posudu od vode onako toplo i ruku ugrijem bez problema.. Pa sam mislio sastrane nekak stavit, al nisam znao kak i šta.. Gledao sam ko od Runnerice starije onakvi otvori da prebacim si nekak.. Nebi bilo loše, a ?
--- Kraj citata ---
nadji neki stari jugo ili fiat ritmo karambolirani ili na otpadu, na tim autima imas poklopce za ventilacijske otvore koje mozes u potpunosti izvadit i prebacit na skut., uglavnom potrebno je skinuti kompletnu plastiku prednje table u autu, kad to izgulis van polako sa unutarnje strane oslobodis poklopce otvora i oni jednostavno padnu van, zatim na skuteru napravit otvore na plastici (ja sam koristio ubodnu pilu i skalpel za zavrsnu obradu, pri tome izrazito paziti da se ne naprave prevelike rupe, moraju bit tocne u milimetar) kad se to napravi poklopce samo gurnes u otvore i oni se sami zakace i nema sanse da ispadnu :)
gokiSP:
odlican projekt..sve mi se svida samo mi je izgleda malo previse legalan :icon_biggrin:
frki22:
--- Citat: gokiSP - 14 Studeni, 2009, 06:14:16 ---odlican projekt..sve mi se svida samo mi je izgleda malo previse legalan :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:toothy9: htio sam da ipak to sve izgleda donekle normalno da imam cim manje problema kod registracije i kad me zaustave nasi "prijatelji" u plavom :laughing7:
sr-dream_vk:
sve super samo nevolim te naljepnice i sranja..al opcenito setup mi se svidja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju