Općenito > Maxiskuteri
Serdarevic
Nikon:
rox j#bote to je samo auspuh.. :sad3:
a ja znam provjereno da i serdarevici pregaraju tako da :P
sve je to isti racku
mrcina:
nikon hvala, ja stvarno neznam što mu je, imao sam serdara i pregiro mi čak sam i na njegovom forumu član i tamo postao isto i on bu meni da nemam pojma a događaj iz prvog lica.
još sam sretan da sam uspio uopče i realizirati garanciju nakon 30dana kumenja i moljenja a obečanje je bilo max 7 dana
Nikon:
dobro si prosa kad je 30 dana ::)
zna ekipa cekat duze dosta,
i osim toga sta mu triba 3 godine za reklamaciju, poslat auspuh, sta mulja cilo vrime
jos kad ga zoves kenjka kako mu je tlaka radit polugranu i da je to puno materijala pa je naplacuje po 50eura...
dok konkurencija to ima ukljuceno u cijenu...
tako da po cemu je serdarevic najbolji???
nicem... auspuh ko auspuh bia to serda, kucelj ili deak...
ALI na sve to kad pogledas kvalitetu usluge, uljudnost, odrzavanje dogovora... e tu serda ide na zadnje misto...
:headbang:
black-rox:
--- Citat: Nikon - 22 Rujan, 2009, 14:34:28 ---dobro si prosa kad je 30 dana ::)
zna ekipa cekat duze dosta,
i osim toga sta mu triba 3 godine za reklamaciju, poslat auspuh, sta mulja cilo vrime
jos kad ga zoves kenjka kako mu je tlaka radit polugranu i da je to puno materijala pa je naplacuje po 50eura...
dok konkurencija to ima ukljuceno u cijenu...
tako da po cemu je serdarevic najbolji???
nicem... auspuh ko auspuh bia to serda, kucelj ili deak...
ALI na sve to kad pogledas kvalitetu usluge, uljudnost, odrzavanje dogovora... e tu serda ide na zadnje misto...
:headbang:
--- Kraj citata ---
Možda je tebi na zadnjem mjestu meni je na prvom,od kvalitete,zvuka,performansi,a i dogovora s gosp. Elvisom.
Kucelja nemoš nikako uspoređivat sa Serdarevićem jer taj kucelj je čista bravarija loša završna obrada,zvuk,performanse,a opet i deak bilo je test na nekom gsx-r izgubljeno 30ks.....
Nikon:
svi oni rade po zeljama, osim toga deak je stavljen slip on a serda je bia s akrapovim granama :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju